Modelka Kalousová ve Tváři: Za chvíli bude nahá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Modelka Kalousová ve Tváři: Za chvíli bude nahá...

Andrea Kalousová
Andrea Kalousová (archiv Blesku)

Co kolo, to odvážnější kostým. Česká Miss World 2015 Andrea Kalousová (24) sice zatím okupuje poslední místo ve Tváři, ale kdyby se hodnotilo, kdo toho víc odhalí, s přehledem by vyhrála. Tímhle tempem bude příští díl nahá.

Modelka nosí snad nejúspornější oblečky soutěže, teď krom vypracovaných stehen a zadečku, předvedla výstavní břišní svaly. Aby toho černé body nezakrylo moc, kostyméři ho na břiše vylepšili průstřihem přes celé břicho. Nedalo se nic dělat. Stejné má na sobě zpěvačka Dua Lipa při vystoupení, které Andrea napodobovala. Před lety přitom zápolila sama se sebou a odmítala fotit spoře oděná. „Dřív jsem se bála chodit v plavkách, byla jsem i trošku větší. Teď se mi podařilo zhubnout, i to je důvod, proč jsem se k modelingu vrátila,“ nechala se slyšet před třemi lety.

SMSkování za volant nepatří, připomíná emotivní klip s Andreou Kalousovou

Video se připravuje ...

Pěvecky se modelce ale moc nedaří. Nejenže je zatím ve spodní části tabulky, ale podle některých fanoušků jí vypomáhají originálem, který hlasitě pouští v pozadí Andrejčina zpěvu. „Proč ji do toho hraje originál? Protože vědí, že je špatná na tuhle show,” zlobila se jedna z divaček. „Bohužel originál v pozadí ji narval,“ dala jí za pravdu další z nich. Předposlední díl Tváře sledujte 14. listopadu od 20.20 na Nově.

TVOJE TVÁŘ: Andrea Kalousová a její první natáčecí den v životě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.