Lituje manželství s Mynářem? Alex dala průchod emocím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Lituje manželství s Mynářem? Alex dala průchod emocím

Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář
Alexandra Mynářová a Vratislav Mynář (Foto Ladislav Křivan, Daniel Černovský, Martin Hykl, David Kundrát, archiv rodiny Vratislav Mynář)

Materiálně je nejspíš zajištěná slušně, jenže za to platí svojí daň. Být manželkou jednoho z nejkontroverznějších mužů Česka zřejmě není vždy jen med. Provdala by se za Vratislava Mynáře znovu?

O tom promluvila bývalá moderátorka České televize, dnes dvojnásobná maminka, pro Seznam.cz. „Řeším, jestli je na muže spolehnutí, jestli je pracovitý a charismatický. Imponují mi inteligentní muži se smyslem pro humor,“ říká v rozhovoru pro uvedený web Alex Mynářová. Ta je plně přesvědčená o tom, že právě takový je její muž – Vratislav Mynář.

Na video s Alex Mynářovou se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...

Soukromá část života s hradním kancléřem je podle jeho manželky hezký. Ve veřejné části manželova bytí pak ale prý řeší jeho různé „kauzy“. To už je podle Mynářové méně příjemné, i když nevyhnutelné. Přesto by se za Vratislava Mynáře provdala klidně podruhé: „Udělala bych to právě s plným vědomím, co máme za sebou, co jsme spolu zažili a prožili. Jak se k určitým věcem postavil, jak je řešil, jak mě podržel…“ stojí si za svým jeho manželka. Ačkoliv připouští, že bývaly časy, kdy jí nenávistné komentáře velmi trápily. 

Alex Mynářová se stala průvodkyní po Pražském hradě. Na novém Youtube kanálu Kanceláře prezidenta:



Přečtěte si
AliAlice
28. 1. 2021 • 09:45

bello...

tryskomys
15. 10. 2020 • 11:21

Plně souhlasím s názo­rem,,b­ella­,,prac­hy nesmrdí,když kámoš Toman,zrušil pokutu milion,za jeho sjezdovky s výmluvou na počasí,všichni nahoře jsou patolízalové bez vzdělání,bez skrupulí jen rozkrást co zbylo,po vedení financí těma dvouma vene­zuela­ma,fuj­,hnus.

-bello-
14. 10. 2020 • 21:49

Když ne za něho, tak jiného dědka se klidně provdá!
Tahle tupka z Broumova má vzdělání: 2. stupeň základní školy + střední gymnázium.I ty rozhovory se Zemanem měla předem napsaný.A když hlava státu formuje národ svými úvahami v TV a výhradní právo k diskuzi k nim dá manželce svého kancléře, je to dle mého, jakoby dala hlava státu opravit Hrad bez výběrového řízení . Amatéři - VIP v čs. politice jsou divná " demokracie." Tisková mluvčí Babiše - Adamová v US válející si šunky o českém dění ví houby , ale mluví za vládu, zde zmíněná Alexandra, tedy Sašenka, jakápak Alex !!!! Mynářová, sbalí dědu na párty a už je hvězdnou "žurnalistkou ", odkudsi vyhrabaný hysterák Ovčáček se zastydlou pubertou a šíleností bylo i jmenování Stropnického velvyslancem, kdy ke jmenování byly překážky v zázemí (ne zrovna noblesní rodinka " lady " Žilkové ). Klidně se se mnou hádejte, ale v diplomacii je to tak!
Třešní - přímo chrupkou našeho dortíku je Mynář bez prověrky, u prasete bez roušky a s majetkem, který se vyšetřuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.