Alex vytočená doběla: Zuří kvůli manželovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Alex vytočená doběla: Zuří kvůli manželovi

Manželé Alex a Vratislav Mynářovi.
Manželé Alex a Vratislav Mynářovi. (Blesk:CNC_Martin Hykl David Kundrát)

Bývalá moderátorka, která je manželkou hradního kancléře Vratislava Mynáře (52) už nedokázala déle mlčet. Roznítila ji nejen kritika prezidenta, ale zejména navážení se do jejího muže a do ní samé.

To, co Alex Mynářová (36) nevydýchala, byla kritika jejího vyvoleného po předávání státních vyznamenání.  Ale i jí samotné. Že jsou pro některé trnem v oku za to, že se často pohybují ve společnosti vlivných politiků, si podle eXtra.cz už zvykli. Ale osočující zprávy, které po udílení ocenění na Pražském hradě Alex chodily, už lehce zpracovat nedokázala.

„Alex, jsi velmi krásná, kam ses to ale dostala? Alex, nedělá se Ti zle z toho, kde jsi a co tam naživo vidíš? A další SMS tohoto typu jsem včera dostala,“ svěřila se Mynářová na svém Facebooku. Proto vyjádřila otevřeně svůj názor. „Zle je mi pouze z této ‚demokracie‘ v praxi. Jinak to byl krásný večer,“ nebrala si servítky Alex.

Toho se ale chytil jiný komentátor jejího účtu a ihned kontroval: „A demokracie je jen o jednom názoru? O tom, že ty, kteří mají jiný názor, raději ani nepozveme?“ napsal muž vystupující v diskuzi jako Tomáš.

Debatu proto Alex uzavřela tímto finálním verdiktem. „Já bych pozvala všechny. Ale na druhou stranu, zval byste někoho, kdo o vás říká, že máte vychlastaný nohy nebo vám přeje smrt? To je podle vás jiný názor? Ne, to jsou sprosté urážky. Já odlišný názor respektuji, jinak bych dost možná už byla dávno rozvedená,“ zareagovala ostře.



Přečtěte si
Jan Vašíček
14. 6. 2022 • 10:56

Pana Mynáře jsem naposledy viděl v jeho 15 letech, při návštěvě jeho rodiny, která spravovala podnikovou chatu podniku Tatra Hodonín (výroba dýh a překližek), ve Vřesovicích u Kyjova. Už tehdy to s penězi uměli. Pana kancléře jsem zahlédl s míčem v podpaží a s větou: jdu si zahrát fotbal. Nelíbí se mi, kam to dotáhl, ale budiž mu přáno. Kdo umí, tak umí. Já se tomu druhu chování, dodnes vyhýbám, a do žádné strany jsem do svých 76 let nevstoupil a nevstoupím! Jeho paní se mi nelíbí ani vzhledem, ani tou touhou po zabezpečení, kdy si našla muže malého postavou i charakterem!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.