Jolana Voldánová: Bude válčit s Martinovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jolana Voldánová: Bude válčit s Martinovou!

Jolana Voldánová bude už zítra večer bojovat za Pardubice.
Jolana Voldánová bude už zítra večer bojovat za Pardubice.

PRAHA – To zas bude řežba! Už zítra si to v přímém přenosu na ČT 1 od 20 hodin proti sobě rozdají dvě města, která rozděluje velká rivalita. Souboje mezi Pardubicemi a Hradcem Králové se zúčastní i řada známých osobností, které jsou s městy spojeny.


Za Pardubice se bude například bít moderátorka Jolana Voldánová (38)! A válku vyhlásí zpěvačce Věře Martinové (47), která bude bojovat za Hradec Králové. To všechno za moderátorské asistence Mahuleny Bočanové (40) a Jaromíra Bosáka (41).

Kliknutím zvětšete„Na Pardubice nedám dopustit. Narodila jsem se tady, dostala jsem tady svou první pusu. Mám to tu hrozně ráda a vozím sem i své děti, aby to tu také poznaly,“ popisuje Voldánová svůj vztah k rodnému městu. Vedle ní bude za město perníku bojovat i herec Martin Dejdar. „Narodil jsem se dvacet kilometrů od Pardubic, takže právě tam jsem poprvé uviděl špičkové divadlo, ale i špičkový hokej,“ vysvětluje Martin Dejdar. Naopak konkurenční Hradec Králové zlanařil do svého týmu například zpěvačku Věru Martinovou či herce Ivana Vodochodského.

Dalším velkým lákadlem pro televizní diváky jistě bude i hudební doprovod celé akce. Během večera totiž vystoupí například Helena Vondráčková nebo Tereza Kerndlová. Kliknutím zvětšeteZahraje i skupina Chinaski, která v současnosti drtí rozhlasový éter svým hitem Zadarmo. „Snad diváky přiláká i skutečnost, že během pořadu zatančím s Honzou Tománkem tango. Kliknutím zvětšeteChceme tak zavzpomínat na naši účast ve StarDance a také na to, že brzy začne druhá řada tohoto skvělého pořadu o tanci,“ uzavírá Jolana Voldánová.


Autor: JOSEF KOUKOLÍČEK
Foto Aha! – Marek Pátek, Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.