Trumpa s covidem kurýrují ve VIP apartmá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

Trumpa s covidem kurýrují ve VIP apartmá

Luxusní léčba jak má být! Inu, pan prezident ...
Luxusní léčba jak má být! Inu, pan prezident ... (Foto Profimedia.cz, Reuters, ČTK/AP)

O amerického prezidenta Donalda Trumpa (74), který se léčí z covidu-19, je dobře postaráno. Kurýrují ho ve VIP apartmá vojenské nemocnice Waltera Reeda u Washingtonu, kam byl v noci na včerejšek převezen. A k dispozici tam má prvotřídní servis!

Lékař Bílého domu oznámil, že Trump začal brát lék Remdesivir a kyslíkovou podporu zatím nepotřebuje. „Jde to dobře, myslím! Děkuji všem. S láskou!!“ vzkázala ze špitálu prostřednictvím Twitteru hlava státu. Vzhledem k vysokému věku je u Trumpa vyšší riziko vážnějších důsledků nákazy, dalším nepříznivým faktorem je jeho nadváha...

Video se připravuje ...

Z preventivních důvodů proto stráví pár dní v nemocnici. A aby mohl dál zodpovědně vykonávat funkci, je jeho prezidentské apartmá špičkově vybavné. Samozřejmostí je podle britského The Sun ložnice, obývák s pohodlnými sedačkami, konferenční místnost, kancelářské prostory, jídelna či pokoj s lůžkem pro lékaře, aby byl Trumpovi nonstop k dipozici.

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.