Smrduté varování Trumpové: Nejdřív odér, potom… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Smrduté varování Trumpové: Nejdřív odér, potom…

Americká první dáma Melania Trumpová v Keni
Americká první dáma Melania Trumpová v Keni (Reuters)

První dáma Spojených států má hned několik specifických charakteristik. Kromě přísné tváře, na které sotva kdy zaznamenáte úsměv, jsou to i rozpuštěné vlasy, vysoké podpatky a…

Jako žádná dáma se ani ona neobejde bez kvalitního parfému. Jenže podle svědků je vůně, kterou si oblíbila, opravdu velmi intenzivní. Navíc s ní manželka nejmocnějšího muže USA absolutně nešetří. „Dříve ji ucítíte, než uvidíte,“ popsala Trumpovou podle Blesku.cz zpravodajka stanice CNN.

Novinářka Kate Bennetová má informace skutečně z první ruky, neboť v Bílém domě působila jako korespondentka CNN, dokonce v roce 2019 vydala neautorizovaný životopis Melanie. Právě tam zmiňuje i její parfém. „Používá výraznou a nápadnou vůni, zaznamená ji každý i lidé, kteří pachy většinou neregistrují,“ vysvětlila Bennetová.

Skutečně se navíc prý jedná o vůni, která se svým složením naprosto vymyká jiným známým značkám. „Je to něco jako varování, ucítíte ji tak dvě vteřiny předtím, než vejde do místnosti. Fotografové to používají jako signál, že si mají připravit foťáky. Na parfém první dámy si už zvykli,“ dodala s tím, že tvůrce parfému zůstává v utajení.

Na proslov Melanie Trumpové se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.