Spása pro Dominiku! Ozvala se tátova fanynka | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Spása pro Dominiku! Ozvala se tátova fanynka

Karel Gott a jeho dcera Dominika
Karel Gott a jeho dcera Dominika (Jakub Poláček, archiv)

Život si s ní pořád zahrává i rok po smrti táty Karla Gotta (†80). Slavíkova nejstarší dcera Dominika (47) sama přiznává, že se jí nevede úplně dobře. Honí každou korunu a do toho není zdravotně v pořádku. Možná proto využije nabídku od velké fanynky svého otce v Německu, která jí přišla.

Dohromady je svedla velká náhoda. Dominika přišla v létě k hrobu tatínka, od jehož narození tehdy uplynulo 81 let. A v ten okamžik se na Malvazinkách objevila i sympatická dáma s kratšími vlasy ve středních letech. „Paní mluvila německy a také přijela zavzpomínat na tátu. Byla dojatá, že mě vidí a chtěla se se mnou vyfotit. Pak mi nabídla, že pokud potřebuji s něčím pomoci, že to ráda udělá,“ popsala Nedělnímu Aha! Dominika.

Video se připravuje ...

Odjede pryč?

S příznivkyní svého otce, která podle našeho zjištění bydlí v Berlíně, se před několika dny znovu setkala. „Nevylučuji, že její nabídku přijmu,“ řekla Nedělnímu Aha! Gottová. Jestli jde o pracovní místo nebo třeba pobyt na jedné z berlínských klinik, kde by si dala dohromady bolavá záda a rozhozený organismus, ale jasné není. „Nechci teď o tom mluvit, musím se dát do pořádku,“ rozloučila se Dominika.

Poslechněte si rozhovor s režisérkou Olgou Špátovou, která točila s Karlem Gottem dokument téměř až do jeho smrti:



Přečtěte si
rydlo
5. 10. 2020 • 15:19

Ewwa/ Ona ta paní určitě nemyslela svou pomoc tím, že bude Dominiku živit, aby chudinka nemusela těžce pracovat. A pokud by ji nechala u sebe bydlet, tak by se nestačila divit. Kdo ví, co Dominika oné paní nalhala, když v německém tisku se psalo, že Dominika si stěžovala, že jí Ivana nedává žádné peníze. Asi se té paní nesvěřila, že se nechala od táty živit do poslední chvíle a že milionové dary a všechno co od táty dostala, s tím svým nemakačenkem prochlastali a profetovali. A ještě stačili nadělat ve Finsku milionové dluhy.

kristinn
5. 10. 2020 • 11:46

Kubišová v článku o Gottovi hovorí: "A také nikdy nekňučel.“ Pracoval do konca, s vypätím všetkých síl. Dominika kňučí a vyplakáva stále.Akoby ani jeho dcérou nebola...Ozaj len hanbu mu robí i po smrti...

stoura
5. 10. 2020 • 06:20

dejte už konečně s tím Gottem a jeho brécama pokoj!

borka30
4. 10. 2020 • 16:25

Nebudete to ta její fanynka ta Hannelore, která ji tady stálé obhajuje a útočí na Ivanu?? Ale s tou se teď nesetkala, s tou se již kamarádí několik let.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.