Problémy Gottové: POCTU KARLOVI IVANĚ ZATRHLI | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Problémy Gottové: POCTU KARLOVI IVANĚ ZATRHLI

Ivana a Karel Gottovi
Ivana a Karel Gottovi (J. Tůma, profi media.cz)

Nejnovější vládní opatření pro boj s koronavirem znovu odkládají premiéru filmu o Karlu Gottovi (†80)! Od pondělí totiž budou na minimálně dva týdny zavřená kromě divadel také kina, a tak se do nich snímek, který měl být poctou Českému slavíkovi, podle původního plánu 15. října nedostane.

Stejně tak producentka dokumentu Karel a vdova po Mistrovi Ivana Gottová (44) musí odložit i slavnostní premiéru naplánovanou na středu 14. října. Původně přitom měla být v den výročí zpěvákova skonu – ve čtvrtek 1. října. Jenže Ivaně pár hodin předtím lékaři oznámili, že má covid-19. Nový typ koronaviru tak už podruhé zasáhl do vstupu nejočekávanějšího filmu roku do kin.

„S lítostí vám musím oznámit, že jsem nucena slavnostní premiéru i distribuci filmu Karel odložit na neurčito. Manžel byl vždy srdcem česko-slovenský zpěvák, a film si proto zaslouží, aby byl slavnostně uvedený v obou zemích současně a podle možností za příznivější situace. Věřím, že to příznivci pochopí. Velmi mě to mrzí, chtěla jsem vás v této těžké době filmem potěšit a povzbudit, ale nedá se nic dělat. Jak víme, situace je vážná a zdraví všech lidí je na prvním místě! Upřímně doufám, že bude brzy příležitost vám film představit,“ napsala Ivana.

Gottův film Karel má trailer:

Video se připravuje ...

Distributor snímku, jehož režisérkou je Olga Špátová Malířová (36), uvažuje podle zjištění deníku Aha! o jeho nasazení do kin až v adventní čas. „Otázkou je, jestli to vůbec bude možné, nebo budou opatření pokračovat,“ řekl náš zdroj z Bontofilmu.

Co už vdova odložila kvůli covidu-19?

  • premiéru filmu Karel
  • dva vzpomínkové koncerty na manžela v O2 areně

Kdo už film Karel viděl?

  • návštěvníci zahajovacího večera Febiofestu
  • novináři na projekci 30. září

Gottová ruší premiéru filmu Karel. Má covid!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.