Csáková slaví »50«, ale... Musela se vyzpívat ze smutku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Csáková slaví »50«, ale... Musela se vyzpívat ze smutku!

Ilona Csáková
Ilona Csáková (Daniel Černovský)

V krátké době za sebou ji opustil jak Karel Gott, jehož považovala za blízkého přítele, tak i rodiče jejího manžela. Ilona Csáková, která měla včera 50. narozeniny, se musela ze smutku vyzpívat.

Na svém nejnovějším albu s názvem Jemně půl zpěvačka bilancuje svou kariéru i život. „Nechala jsem se inspirovat a nést na vlně nostalgie a emocí, které považuji za jedny ze stěžejních,“ říká Ilona, která sama je autorkou devíti písní ze čtrnácti. Jednu opatřila i velmi citlivým textem, který vypovídá o její bolesti ze ztráty milovaných a nejbližších, kteří rodinu navždy opustili minulý rok.

Csáková porušila zákaz! Co Gottovi přinesla?

Video se připravuje ...

„Z Písně na druhý břeh, tak se skladba jmenuje, jsem se musela doslova emočně vyzpívat a vypsat,“ svěřila Aha! Csáková. Její padesátiny ovlivnila i současná situace. „Je mi moc líto a jsem z toho smutná, že jsme museli zrušit můj narozeninový koncert a oslavu mých kulatin s uvedením a křtem alba. Bohužel, jsou věci, které nejdou ovlivnit. Slavit budu v kruhu rodinném a zároveň budu s úctou vzpomínat na Karla Gotta,“ dodala Ilona ve vzpomínce na zpěváka, který loni zemřel v den jejích narozenin.

Ilona Csáková: Jsem šťastně vdaná a za zábavou jezdím s ženskýma!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.