Savka vyhrožuje Hamrové žalobou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Savka vyhrožuje Hamrové žalobou!

Tomáš Savka poslal Hamrové SMS zprávu, že ji bude žalovat pro pomluvu, ale záhy si to rozmyslel.
Tomáš Savka poslal Hamrové SMS zprávu, že ji bude žalovat pro pomluvu, ale záhy si to rozmyslel. (Aha! – Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Marek Pátek)

PRAHA – Žaloba pro pomluvu! Zpěvák Tomáš Savka (25) jen těžko rozdýchává přiznání moderátorky Kateřiny Hamrové (40), podle kterého Savka spal v její manželské posteli se svým manažerem a Hamrové manželem Jiřím Pokorným.

„Budu tě žalovat pro pomluvu. Jestli těch soudů a výdajů za právníky a následných finančních sankcí nemáš dost, rád Ti to potěšení dopřeju. T,“ tak zní esemeska, kterou Savka včera po zveřejnění článku s Hamrové skandálním přiznáním rozhlasové moderátorce, blondýně od Jana Karuseho z Frekvence 1 a prezidentce několika soutěží Miss, zaslal. Jenže ouha! Když jsme Savkovi zavolali, jestli chce Hamrovou za pomluvu skutečně žalovat, tak to popřel. „Není to pravda. Nikoho pro pomluvu žalovat nechci,“ řekl deníku Aha! Savka. Nepřímo tak tvrzení o tom, že spal v manželské posteli Hamrové s Pokorným, potvrdil.

„Tomáš dobře ví, že to tak bylo, takže si tu žalobu asi rozmyslel. Zbytečně by totiž za právníky utrácel on,“ okomentovala celý incident Hamrová. „Tomáš spal v mé části manželské postele vedle Jirky a to je vše. To je celé a je to pravda. Jakmile si s Tomášem našli nové bydlení, odstěhovali se. Tomášovi moc fandím a koneckonců i naše holčičky byly v sedmém nebi! Mít vedle sebe celebritu a čistit si s ní zuby ve stejném umyvadle – vzpomínají na to dodnes,“ uzavírá populární rozhlasová moderátorka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.