Slováček (77) vyděsil oslabenou dceru Aničku: Trápí se v horečkách! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Slováček (77) vyděsil oslabenou dceru Aničku: Trápí se v horečkách!

Felix Slováček s dcerou Annou
Felix Slováček s dcerou Annou (Jakub Ludvík)

Na poslední chvíli musel Felix Slováček (77) zrušit vystoupení na Lipensku, protože mu nebylo vůbec dobře. Podle informací Aha! se saxofonisty drží vysoké horečky...

Všechny kolem musel pořádně vyděsit. Hlavně dceru Aničku (25), která má kvůli prodělané rakovině prsu teď hodně citlivou imunitu a roušku musela mezi lidmi nosit i před vypuknutím pandemie.

Zrušil koncert
Muzikant zničehonic onemocněl a narychlo tak odvolával, co šlo. I vystoupení na koncertu Jedeme dál na Lipně. „Je mi blbě, tak jsem to musel zrušit,“ potvrdil Aha! Felix.

Strach nemá
Na dotaz, zda už mu klesla teplota, ale reagoval podrážděně. „Prostě mi není dobře,“ řekl rázně manžel Dagmar Patrasové (64). Nákazu koronavirem si podle informací Aha! ale nepřipouští, přestože vysoké horečky jsou jedním z hlavních příznaků. Snad se mu udělá brzy lépe...

Felix Slováček o odchodu od Dády: Jeden ošklivý rozvod už mám za sebou

Video se připravuje ...

Maxa v karanténě?!
A nebyl jediný, kdo na avizovaný koncert nedorazil. Svou neúčast kvůli karanténě omlouval zpěvák Martin Maxa (59). Podle jeho manažerky ale šlo o něco jiného. „To jste mě zaskočila, řeknu jen, že šlo o rodinné důvody, víc k tomu říkat nechci,“ sdělila Aha!.

Pilarová naposledy v Blesku: Se Slováčkem o emigraci s Gottem

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.