Vážně síla! Tak jste vévodkyni Kate ještě neviděli | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vážně síla! Tak jste vévodkyni Kate ještě neviděli

Vévodkyně Kate
Vévodkyně Kate (profimedia.cz)

Ruce od mouky a pekařka to není, přes šaty zástěru a služtička to není. Světe div se, vážně jde o manželku budoucího britského krále!

Když je to třeba, umí vévodkyně z Cambridge skutečně zabrat. Nedávno tak neváhala ukázat v praxi i své pekařské schopnosti, když se spolu s princem Williamem vrhnuli do pečení pro Brity postižené koronavirovou pandemií.

Královská dvojice, která měla na tvářích roušky, si to namířila do obchodu ve východním Londýně. Jejich úkol byl jasný: Připravit těsto na pečení! Kate měla na sobě zástěru, aby si nepošpinila své luxusní šaty od Beulah London, jak píše web Jeden Deň Plus. Manuální práce jí nevadila a když spolu s budoucím následníkem trůnu míchali těsto v nádobách, doprovázel to prý jejich hlasitý smích.

Vévodkyně Kate promluvila o duševním zdraví:

Následně měl pár směřovat do centra zaměstnanosti v London Bridge, aby si promluvili s těmi, kdo během pandemie přišli o práci. Za svými lidem zkrátka stojí ať se děje, co se děje. A nebojí se podívat pravdě do tváře. Což v jejich případě budí respekta a zároveň to stupňuje jejich všeobecnou oblibu.

Otevřená zpověď Williama, Kate a Harryho: O mateřství i smrti Diany:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.