Petr Novotný - Začíná mu škola! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petr Novotný - Začíná mu škola!

Petr Novotný vyučuje i na VŠE, která patří k nejmasovějším českým školám. Nyní ale bude mít svou vlastní školu.
Petr Novotný vyučuje i na VŠE, která patří k nejmasovějším českým školám. Nyní ale bude mít svou vlastní školu. (Aha! – Alexandr Malachovský)

PRAHA – Moderátor a bavič Petr Novotný (59) musí zpátky do školních škamen! Už za měsíc o víkendu 10. a 11. listopadu totiž otevře vrata jeho škola, která má zatím v nabídce pro politiky, manažery, podnikatele či budouci moderátory a hvězdy showbyznysu pět víkendových kurzů.

A ty kromě Novotného vedou i jeho »protekční« synek Pavel, herec Dalibor Gondík, bývalá »novácká« hvězda Eva Jurinová či XXL moderátor Luboš Xaver Veselý! Ten bude například přednášet na téma Jak prezentovat sama sebe v médiích. A sám bavič Novotný se podělí o své zkušenosti v přednášce Praktický průvodce mediálním světem.

„Začínáme už 10. listopadu a máme plán, že od příštího roku by víkendové kurzy měly být po celý rok. Zájemců zatím máme dost, i když je škoda, že se nám zatím nehlásí tolik lidí z ulice a zájem projevily především větší společnosti,“ tvrdí Novotný, který dokonce ve svých podnikatelských záměrech navázal spolupráci se soukromou školouJ. A. Komenského.

„Mělo by to fungovat na principu vzájemných návštěv jednotlivých lektorů,“ dodal bavič, který svým studentům nabídne semináře jako rétorika, mediální trénink či kurz pozitivní motivace.

Novotný zároveň pro své klienty připravil po náročném studijním dnu i párty se známou osobností, chybět nebudou třeba účastníci reality show, František Ringo Čech, Karel Šíp či Marek Eben.

„A dokonce máme v plánu expandovat i za hranice, protože v průběhu příštího roku se svými studenty uděláme seminář na Krétě, což bude doufám milé zpříjemnění výuky,“ dodává Novotný s tím, že o všech novinkách své školy bude pravidelně informovat na svých webových stránkách.

17.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.