IVANA GOTTOVÁ A DOKUMENT O KARLOVI: VELKÁ NABÍDKA Z RUSKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 30. dubna 2024

Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce

IVANA GOTTOVÁ A DOKUMENT O KARLOVI: VELKÁ NABÍDKA Z RUSKA!

Ivana je producentkou snímku.
Ivana je producentkou snímku. (Karel Gott Agency)

Ještě ani neproběhla premiéra dokumentu o Karlu Gottovi (†80), a už se o něj rvou televizní společnosti z řady zemí! Ivana Gottová (44) jako producentka filmu má podle zjištění deníku Aha! nabídky na odkoupení jak z německy mluvících zemí, tak i z Polska nebo Ruska.

Tam všude byl Slavík několik let velmi populární. „Momentálně je dotažená do konce koupě dokumentu ze strany německé televize MDR,“ potvrdil Aha! bývalý dlouholetý manažer Karla Gotta pro německy mluvící země Wolfgang Kaminski (67). Podle něj teď proběhne překlad do němčiny a následné dokumentární nadabování filmu z dílny režisérky Olgy Špátové (36).

Trailer na dokument Karel o životě Karla Gotta:
Video se připravuje ...

Jak televize v německy mluvících zemích, tak i stanice z Ruska či Polska chtějí podle našich informací zařadit vysílání dokumentu o posledním roce Slavíkova života do nejsledovanějšího večerního času. Dřív než na konci roku, kdy bude podle předběžného plánu končit projekce dokumentu v českých a slovenských kinech, se tak ale nestane. Za kolik Ivana dokument prodává, není jasné. Dle dřívějšího zjištění byl rozpočet na jeho natočení cca 600 tisíc korun. Dá se předpokládat, že vysílací práva bude Karel Gott Agency, řízená vdovou po Českém slavíkovi, odprodávat za částku okolo čtvrt milionu korun.

Dvě hodiny s Karlem
Dokument je 127 minut dlouhý, tedy dvě hodiny a sedm minut. „První střih měl přes sedm hodin,“ prozradila Špátová, které bylo líto řadu unikátních záběrů vyhodit.

První záběry z filmu KAREL: Neobvykle intimní pohled na Gotta
Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
20. 9. 2020 • 20:38

to : Uivatel_5469009
Hele, nejsi nakonec Ty madam Šmuclerová, která tady loudí chlapa ? Soudnej správce v AHA by ti to jinak už dávno skrečoval

-bello-
18. 9. 2020 • 00:13

Producentka všeho všudy " vyprodukovala" pouze 2 dcery.
V přepočtu každou za 500 mil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.