Prsatá Hamrová o manželovi: Vyhodil mě z ložnice! Spal tam se Savkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Prsatá Hamrová o manželovi: Vyhodil mě z ložnice! Spal tam se Savkou

Kateřina Hamrová
Kateřina Hamrová (: Archiv)

PRAHA – Válka! V boji mezi moderátorkou, prezidentkou Miss Junior a blondýnou od Jana Krause z Frekvence 1 Kateřinou Hamrovou (40) a jejím manželem režisérem Jiřím Pokorným o to, komu budou do péče svěřeny jejich dvě malé dcery, pořádně přituhuje. A deníku Aha! prsatá Kateřina dokonce přiznala, že si její manžel před lety místo ní nastěhoval do manželské postele zpěváka Tomáše Savku (25)!

„Můj manžel chce naše dcery do své péče, ačkoliv přiznává, že na ně neplatí, že se o ně nestaral, že o nich spoustu věcí vůbec neví. K posledním Vánocům dal třeba holkám jako dárek jednu mandarinku, i když je děvčata nejedí. A teď je chce přes Unii otců do své péče,“ diví se Kateřina Hamrová.

„Tvrdí o mně, že se o holky špatně starám. Přitom to byl on, kdo k nám domů před lety nastěhoval zpěváka Tomáše Savku, kterému dělá manažera. Spal s ním v naší manželské posteli, zatímco já jsem musela spát s dcerami v dětském pokojíčku,“ vzpomíná Hamrová na Pokorného, který je v současné době přítelem zpěvačky Radky Fišarové.

16.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.