Laurinová při natáčení dojala oslavenkyni Gondíkovou: Nečekaný dárek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Laurinová při natáčení dojala oslavenkyni Gondíkovou: Nečekaný dárek!

Natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód: Adéla Gondíková slavila narozeniny
Natáčení seriálu Sestřičky Modrý kód: Adéla Gondíková slavila narozeniny (FTV Prima)

Čas musí dělit mezi divadlo, rádio a hlavně natáčení nového seriálu Sestřičky Modrý kód. Nedalo se tak nic dělat a 47. narozeniny Adéla Gondíková nestrávila doma s manželem Jiřím Langmajerem (54), ale v ateliérech. Naštěstí tam byla i Sabina Laurinová (48)...

Adéla si myslela, že natáčí další běžnou scénu v příběhu, Sabina alias vrchní sestra Mery ale vběhla do záběru s bonboniérou. S režisérem se za jejími zády domluvila, že poslední klapku pozmění v gratulaci. Gondíková tak neměla daleko k slzám...

Adéla Gondíková v novém seriálu Sestřičky:

Video se připravuje ...

 

„V první chvíli jsem si myslela, že se Sabina zbláznila, protože vyběhla s úplně jinou bonboniérou. Fakt jsem si říkala, že jí asi není dobře, ale pak řekla, že mám narozeniny. To bylo hrozně milé překvapení. Děkuji za něj,“ prozradila oslavenkyně. K Laurinové se pak přidali další gratulanti s velkou kyticí. První díl Sestřiček Modrý kód uvidí diváci televize Prima už v sobotu 29. srpna ve 20.15 hod.

Věšák od Langmajera?
Rodinnou oslavu plánuje herečka až na víkend. Už teď ale tuší, jaký dárek dostane. „O jeden dárek jsem si napsala Ježíškovi. Takže dostanu, doufám, věšák na prádlo,“ prozradila se smíchem pro pořad Showtime. „Já potřebuju praktické dary, takže ještě krém na obličej na vrásky,“ dodala.

Řekla ano! Takhle si Gondíková vzala Langmajera:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.