Sabina Laurinová: Otevřeně o trápení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Sabina Laurinová: Otevřeně o trápení

Sabina Laurinová
Sabina Laurinová (archiv Blesku)

Kdekdo hercům jejich profesi závidí. Zvláště kvůli vydělaným penězům. Sabina Laurinová (45), hvězda seriálu Sestřičky Modrý kód, ale všem takovým vzkázala, že jde o náročnou a únavnou práci.

Laurinová nikdy neměla o filmové či seriálové nabídky nouzi. A tedy ani o finance! Přesto mluví otevřeně. „Moje děti si ze mě dělají legraci, že si zase stěžuji na natáčení. Je to tvrdá práce, ale jsem šťastná, že ji mám,“ prohlásila Sabina, která se každý den důkladně na vstup před kameru připravuje. „Každý den se musíme učit texty na druhý den. I když přijdu unavená z představení, tak mě to nemine. Mám samozřejmě práci přizpůsobený životní rytmus,“ upřesnila v rozhovoru pro ČRo.

Sabina Laurinová: Po koroně mi začaly zdravotní neduhy

Video se připravuje ...

Zároveň dodala, že i když jí třeba není dobře, divák u obrazovky nebo v divadelním sále nesmí nic poznat. „Tahle profese je těžká v tom, že když mě něco trápí nebo bolí, musím se přesto nadechnout a jít pracovat. Herci k sobě musí být velmi tvrdí. Žádného diváka totiž nezajímá, jak nám je, chtějí vidět perfektní výkon a tak je to v pořádku,“ dodala herečka.

Sabina Laurinová v Sestřičkách: Vysnila si příběh s kolegou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.