Jolie zdržuje rozvod s Pittem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jolie zdržuje rozvod s Pittem!

Brad Pitt a Angelina Jolie
Brad Pitt a Angelina Jolie  (Profimedia)

Rozvod Angeliny Jolieové (45) a Brada Pitta (56) se táhne již čtyři roky a herečka si uvědomuje, že v sázce je mnoho. Brad očividně vyhrává, Angelina totiž zvolila zdržovací taktiku a požádala o odvolání rozvodového soudce.

Hereččina právnička zjistila, že soudce John W. Oudekirk má profesní a finanční vazby na Pittovy právníky, které se snažil utajit. „Vše, co má klientka žádá, je jen spravedlivý proces založený na faktech bez jakékoli zaujatosti. Jediný způsob, jak mohou strany sporu soudu důvěřovat, je zajistit transparentnost a nestrannost všech zúčastněných,“ prohlásila právní zástupkyně oslnivé herečky.

Účes podle Angeliny Jolie, který hravě zvládnete:

Video se připravuje ...

Obává se prohry
Podle zdroje z hereččina okolí Angelina však zkrátka jen zdržuje, protože rozvod nejde podle jejích představ. Bývalý superpár Hollywoodu v současnosti bojuje o svých šest dětí a vypořádání majetku. „Pokud člověk vyhrává, nesnaží se zdržovat a měnit rozhodčího. Tento krok je jen důkazem její frustrace, že se jí nedaří,“ řekl zdroj deníku The Sun.

Jen dva roky...
Brad a Angelina tvořili pár více než deset let, Angelina však požádala o rozvod v roce 2016 pouhé dva roky po dlouho očekávané svatbě. Oba jsou právně rozvedení, před soudem však stále jednají o vypořádání majetku a o opatrovnictví jejich šesti dětí, z nichž tři mají vlastní a tři adoptovali.

Angelina Jolie se vrací jako Zloba! Maleficent ukázala první trailer!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.