Kilmer o svých láskách: Cher byla učitelka sexu i zachránkyně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kilmer o svých láskách: Cher byla učitelka sexu i zachránkyně!

Val Kilmer ve filmu Top Gun (1986).
Val Kilmer ve filmu Top Gun (1986). (Profimedia.cz)

Všechny moje lásky. Tak by se mohly jmenovat nejnovější memoáry z pera amerického herce Vala Kilmera (60), kterému prošly postelí takové krásky jako Cindy Crawfordová (54), Angelina Jolieová (44) či Daryl Hannahová (59)!

V knize nazvané Jsem tvůj Huckleberry se Kilmer popisuje jako otrok, který miloval, a v rozebírání svých pocitů jde až na dřeň. Do tajů sexu ho zase zasvětila o více než deset let starší zpěvačka Cher (73), jejímž milencem se stal ve svých 21 letech. Vděčí jí ale i za mnohem víc. Když kvůli rakovině hrtanu začal v roce 2015 kašlat krev, byla to právě ona, kdo ho nechal převézt do špitálu a začít s ozařováním a chemoterapiemi.

„Jakmile si člověk jednou získá její srdce, už nikdy ho neopustí. Podporovala mě v těch nejtemnějších časech. Její věrnost nikdy nezemře,“ pěje na zpěvačku dodnes ódy. A čtenářům přihodil ještě jedno velmi osobní přiznání: „Neměl jsem už dvacet let žádnou přítelkyni a partnerku. Pravda je zkrátka taková, že jsem po většinu času opravdu velmi osamělý.“

Snil o polibku s Angelinou

Hluboko do srdce se Kilmerovi zaryla i Angelina Jolieová, se kterou si zahrál ve válečném dramatu Alexander Veliký (2004). On byl král Filip II. Makedonský, ona jeho v pořadí čtvrtá manželka Olympias, s níž počal Alexandra a Kleopatru. „Nemohl jsem se dočkat, až Angie políbím, koupím jí letadlo a v duhové stopě za ním budou na nebi naše iniciály V+A.“ Jejich vzplanutí ale netrvalo dlouho, rok po natáčení se totiž jeho Angie vrhla do náruče jiného kolegy – Brada Pitta (56), do něhož se zaláskovala na natáčení Pana a paní Smithových (2005). „Zůstali jsme přáteli. Byl jsem jí nablízku, když její matka prohrála boj s rakovinou,“ dodává Kilmer.

Pro Cindy bych umřel!

Velkou lásku si Kilmer prožil i s jednou z nejobdivovanjších krásek planety Cindy Crawfordovou: „Ach, bože! Miloval jsem ji tak, že bych pro její lásku zemřel. A umíral bych šťastný...“

Kvůli Hannahové půl roku brečel

Nejvíc ovšem filmového pilota Icemana (Top Gun, 1986) dostal rozchod s Hannahovou. „Pořád ji miluji. Když jsme se rozešli, brečel jsem půl roku každičký den!“ vzpomíná.

Jeho syn Jack randil s Češkou

Několik lásek má za sebou i Kilmerův syn Jack (24). Jednou z nich byla česká herečka, scenáristka a režisérka Eva Doležalová (28), která ho obsadila do svého filmu Carte Blanche. Loni se prý rozešli.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.