Diana Kobzanová: V občance mám jiné jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Diana Kobzanová: V občance mám jiné jméno!

PRAHA – Je možná nejznámější českou misskou, přestože o korunku královny krásy přišla kvůli nafocení erotických fotek. DIANA KOBZANOVÁ (24) exceluje na přehlídkových molech a teď navíc moderuje.


✔ Svatba a dítě? Néé! To by mě zabilo!
✔ Mám strach, že brzy přijdu o řidičák!
✔ Plat? 300 000 měsíčně by mi stačilo!
✔ Volit nepůjdu, stejně se nic nezmění!

Kliknutím zvětšeteJe možná nejznámější českou misskou, přestože o korunku královny krásy přišla kvůli nafocení erotických fotek. DIANA KOBZANOVÁ (24) exceluje na přehlídkových molech a teď navíc moderuje Noční show VyVolených. V rozhovoru s deníkem Aha! mj. prozradila, proč má v občance napsáno Kobzaňová, že se ještě nechce vdávat a jaké má vztahy s policajty...

Co teď právě děláte?
Dělím svůj čas mezi modeling a moderování. VyVolení jednou skončí, takže zatím je pro mě stěžejní prací modeling. To mě živí. Navíc dělám částečně reklamní manažerku pro Miss Eurosport, i když se tomu teď nemůžu věnovat tolik co dřív. Ale až skončí VyVolení, tak se to srovná.

Modeling pro vás asi nebude poslední meta. Čeho byste chtěla dosáhnout?
Také nad tím přemýšlím. I když na to, kolik mi je, toho dělám docela dost. A nechci se zbláznit a sedět na pěti židlích najednou. To bych ty věci nedělala pořádně.

Působíte trošku jako workoholik.
Já mám pořád pocit, že nedělám dost a nevydělávám dost. Mám hrůzu, že se něco stane, a já zůstanu bez peněz.

A kolik byste chtěla měsíčně vydělávat, abyste byla spokojená?
Tak tři sta tisíc.

Je něco, čeho v životě litujete?
Asi ne. Věci, které se staly, se staly z nějakého důvodu. A mně se vždycky nějakým záhadným způsobem podařilo ze všech velkých průserů vybruslit, i když ne vždycky úplně jednoduše. Pokud se člověk nějak rozhodne, tak si za tím musí stát.

Nelitujete třeba ztráty korunky Miss ČR?
V době, kdy jsem o korunku přišla, jsem už stejně nebyla aktuální Miss. Nelituju toho. Pan Zapletal to v té chvíli asi cítil jako správné rozhodnutí. Myslel, že mě tím potrestá. Ale ono se vcelku nic nestalo. Vyšly tři články, že mi sebrali korunku, smazali mě z webové stránky a tím to zhaslo. Mně to nic jiného neudělalo.

A vracela jste ji i fyzicky?
Ne, jen mě vymazali z historie soutěže Miss. Korunku pořád někde mám, ale nevím kde. Nejsem typ, který by tyhle symboly někde vystavoval a extrémně to prožíval. Že bych každý večer vzdychala, že jsem kdysi byla Miss, to fakt ne.

Ani těch lechtivých fotek do časopisu Leo nelitujete? A mimochodem – udělala byste to znovu? Třeba za 10 milionů do Playboye?
Kliknutím zvětšetePlayboy by mi deset milionů nedal. Pokud vím, tak dává zhruba 200 tisíc. To je dost směšný na to, že tam jste nahá. Dnes už je jiná doba a jsem o několik let starší. Žiju úplně jiný život. Ne, už bych to neudělala. Tenkrát jsem pro to měla z mého pohledu racionální důvody. Šlo o hodně peněz. Pro mě to byla určitým způsobem svoboda, i když nabytá prazvláštním způsobem. Teď, když se čas od času někde objeví fotka z té série, tak mi z toho není nejlíp. Ale to k životu patří.

Jste zasnoubená s reprezentačním fotbalistou Martinem Jiránkem. Chystáte svatbu?
Svatba se zatím nechystá. Mám hrozně ráda svoji svobodu. Navíc je pro mě na prvním místě práce a vždycky to tak bude. Já se asi nezměním. Musím mít pocit, že jsem si vytvořila zázemí, a pak teprve budu přemýšlet nad svatbou. Je strašně moc věcí, které bych ještě chtěla udělat a dokázat. S tím mi manželství nejde moc dohromady. Pokud by si mě Martin vzal, tak by se mu asi nelíbil styl života, který žijeme teď. Každý máme svoji práci, potkáváme se...

Dítě asi taky neplánujete.
Vůbec.

Dokonce jste řekla, že kdyby přišlo neplánované těhotenství, řešila byste to potratem...
Je mi čtyřiadvacet a mám nastartovanou kariéru. Kdybych přišla do jiného stavu a nechala si dítě, tak bych musela všechno minimálně na půl roku zabalit. A pak by se strašně těžko naskakovalo zpátky do toho rozjetého vlaku. Na dítě se navíc vůbec necítím připravená. Nejsem psychicky tak vyzrálá, abych se o ně dokázala postarat. Baví mě život tak, jak je. Lidi mě za ta slova o potratu odsoudili, ale já se za to nestydím. To je moje právo, rozhodnout si o vlastním životě.

Martin Jiránek je už několikátým vaším partnerem, který je profesionálním sportovcem. To je náhoda?Kliknutím zvětšete
Můj první přítel byl hokejista Jarda Filip. Seznámili jsme se na chalupě, bylo mi šestnáct. S ním jsem byla tři a půl roku. Pak jsem byla tři čtvrtě roku s dalším hokejistou Petrem Nedvědem. Když jsem se s ním seznámila, tak jsem nevěděla, co dělá. Bylo mi devatenáct a neměla jsem přehled, kdo kde co hraje. A co se týká Martina, to byla taky náhoda.

Kromě červnového mistrovství světa ve fotbale se příští měsíc konají v Česku i volby. Už víte, jaké straně dáte hlas?
Volit nepůjdu! Vždyť co se může změnit? Daně platím pořád stejný. Každý rok se rozčiluju nad daňovým přiznáním. Pořád se rozčiluju nad tím, že policajti dávají pokuty, a pak vám za rohem klidně ukradnou auto a nic. To jsou věci, které tady nefungujou.

Prý máte americké občanství...
Americké i české. Narodila jsem se v Německu a můj otec měl americké občanství. Takže jsem ho po něm dostala automaticky. Když jsme se stěhovali z Německa do Čech, tak jsem musela přijmout i české občanství, abych tu vůbec mohla žít. A při tom se stala docela vtipná věc... (začne se smát)

Jaká?
Kliknutím zvětšeteV německém rodném listu mám napsané Kobzan. Do českého mi ale z nějakého záhadného důvodu napsali Kobzaňová. Takže jsem ve všech dokladech Kobzaňová. Mojí matce zase popletli oddací list, takže tam má taky Kobzaňová. Takže jsme vlastně Kobzaňovi, i když se tak vůbec nejmenujeme. Moje máma se to snažila řešit a bylo jí řečeno, že si máme zaplatit změnu příjmení. To je vrchol! Oni nám zkazí doklady a my si ještě budeme platit změnu příjmení? Takže jsem vlastně Kobzaňová. Když mě zastaví policajti a já jim dávám řidičák, strašně diví. Vy se jmenujete nějak blbě, ne?

Pomáhá vám známý obličej při jednání s policií? Odpustí vám třeba na silnici pokutu?
To záleží, kdy mě zastaví. Když ráno a jedu nenamalovaná, tak mě většinou nepoznají. Nebo až ve chvíli, kdy jim dám doklady. To je pak vždycky strašná sranda. Nejdřív se podívají na ty doklady, pak na to, co to sedí v autě, a začnou se smát. Běžně mívám blbý připomínky a vždycky se nasmějeme. Ale že by mi odpustili pokutu? Oni se sice se mnou strašně zasmějou, ale ve finále mi tu pokutu stejně dají.

Nemáte strach, že až zavedou bodový systém, že přijdete rychle o řidičák?
Mám a hroznej! Budu muset asi jezdit taxíkem. Řidič by byl moc drahej a já jsem hroznej žid. Ale poslanci asi nechtějí, aby byly zácpy...

Nerozumím.
No, protože budou všichni bez papírů! Takže něco do sebe to má.


Autor: Leni KABELÁČOVÁ
Foto Aha: Marek PÁTEK a ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.