Bolestná rána pro Lucii! Tohle se nepřijímá lehce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bolestná rána pro Lucii! Tohle se nepřijímá lehce

Lucie Vondráčková na křtu videoklipu Růže
Lucie Vondráčková na křtu videoklipu Růže (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

Nedávno sice slavnostně pokřtila nový klip s názvem Růže, nedá se ale říct, že by její životní cesta byla momentálně vystlaná jejími voňavými okvětními lístky. Nový muž se po boku Lucie Vondráčkové (40) doposud neobjevil, ti bývalí ovšem jenom kvetou. S novými partnerkami.

V  rozvodovém řízení se musela smířit s tím, že její tehdy ještě manžel čeká dítě s novou partnerkou. Tomáš Plekanec se už od prosince raduje spolu s partnerkou Lucií Šafářovou z dcery Leontýnky.

Tomáš Verner o Danu Landovi

Video se připravuje ...

Ale i další osudová láska Vondráčkové, krasobruslař Tomáš Verner (34), momentálně prožívá jednu z nejintenzivnějších životních kapitol. V březnu se totiž oženil s thajskou přítelkyní Tammy Sutan (32). A nyní se i on těší na přírůstek do rodiny. Podle informací webu eXtra.cz by to měl být chlapec. Jméno ale šťastný pár prozradit nechce. „Nechtěli jsme dělat žádná tajemství a rovnou jsme chtěli vědět pohlaví. Už asi na druhém ultrazvuku bylo jasné, že to bude kluk,“ řekl Tomáš Verner Blesku s tím, že miminko očekávají patnáctého nebo sedmnáctého září. Krasobruslař ještě přiznal, že potomek byl z jejich strany stoprocentně plánovaný a že se navíc povedl poměrně rychle.

Postráneckého posmrtné tajemství odhaleno! A to je fofr, radikální změna Vondráčkové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mejlika
9. 8. 2020 • 09:36

Já zase doporučuji přečíst si kritiku na Buriána, jak v diskuzích přímo v jeho pořadech, tak na ČSFD .... takový blb se najde málokdy Dělá svým předkům akorát ostudu. Ale co se divím ... prostě, ti co nenávidí Vondráčkovopu, tak i kdyby se rozkrájela, tak bude pro vás špatná. Bellu neberu ... ta má úchylku vždy obhajovat pouze ten póvl ... jak jsem již psala, tak třeba Dominiku G. a nebo Haničku K. Té je mi sice líto, kdysi bývala normální, ale alkohol, cigára a prášky udělaly své!!!! No a stařeček ji stále omlouval, protože je hluchý, slepý a hlavně vyžírka ... takže Bello, hurá do mne, napiš něco "vtipného" ... už se holka moc opakuješ.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.