Vykoupil losy v okolí a dočkal se: Výhra 111 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vykoupil losy v okolí a dočkal se: Výhra 111 milionů!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zní to jako pohádka Jak chudý údržbář trávníků ke štěstí přišel! Američan Kevin Clarke už měl dost životní mizérie. Obešel čtyřicítku obchodů, kde vykoupil stírací losy, a bác: vyhrál v přepočtu 111 milionů korun!

Kevin žije v Candleru v Severní Karolíně a stírání losů je jeho vášní. Minulý čtvrtek se z rádia dověděl, že ve hře Mega Cash zbývá na prodejnách jediný top los a rozhodl se jít štěstí naproti. Obešel čtyřicítku obchodů, kde vykoupil všechny losy za 20 dolarů (444 korun), na které natrefil. Bláznivý nápad mu vyšel. Jeden z losů byl totiž výherní a Clarke se dočkal jackpotu ve výši 5 milionů dolarů (111 milionů korun).

Video se připravuje ...

Celý se třásl

„Nejprve jsem ty losy skenoval svým telefonem, ale najednou jsem dostal upozornění, že se mám dostavit k prodejci. Nemohl jsem tomu uvěřit a začal jsem zuřivě škrábat. Pak jsem se začal třást a nakonec jsem se rozplakal,“ svěřil se Clarke v krátkém rozhovoru pro společnost North Carolina Education Lottery, která loterii provozuje.

Investuje

Místo pozvolného vyplácení jackpotu si vybral, že chce vyplatit celou částku najednou. Místo pěti milionů dolarů tak získal miliony tři, které mu po zdanění vynesou v přepočtu 47,1 milionů korun. „Jsem prostý muž, sekám trávníky. Ale vždy jsem se zajímal o obchod s nemovitostmi, takže můj plán je teď investovat do tohoto trhu,“ uvedl na dotaz, co s výhrou udělá.

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.