Šok pro diváky Primy?! Oblíbený seriál zmizí z obrazovky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Šok pro diváky Primy?! Oblíbený seriál zmizí z obrazovky

Seriál Modrý kód nahradí volné pokračování.
Seriál Modrý kód nahradí volné pokračování. (TV Prima)

Rok se s rokem sešel a nastal čas, aby televizní stanice představily, jaké novinky plánují pro diváky po skončení prázdnin. V případě Primy už je jasno. Minimálně v tom, že seriál Modrý kód je u konce.

I když ne tak docela. Nahradí jej totiž volné pokračování s názvem Sestřičky Modrý kód. Diváky pak čeká ještě zábavná show Zlatá maska, kde hvězdní detektivové pomáhají lidem odhalit, jaké slavné tváře se pod maskami skrývají.

Fanoušky Zdeňka Pohlreicha nejspíš potěší, že i jemu dala televize Prima prostor v pořadu Šéfem za pár minut, kde vytvoří tým s cukrářkou Ivetou Fabešovou. Hobby pořady se pak dle informací Blesku rozrostou o Fachmany a Prima mazlíčka.

Finále sezóny Modrého kódu: Smrt seriálové postavy Aloise Švehlíka i nové láskyplné začátky…

Video se připravuje ...

„Jarní období bylo pro skupinu Prima velmi úspěšné, co se týká sledovanosti. Historický rekord pokořilo v červnu mediální zastupitelství Media Club s share 33,79 % v celodni a v CS 15–69. Pozadu nezůstala ani skupina Prima s share 26,24 % v celodni a v CS 15+. Velkolepou první sezonu má za sebou i seriál Slunečná, který momentálně kraluje celému trhu. Věříme, že také nový seriál Sestřičky Modrý kód, ve kterém zachováváme prostředí nemocnice, ale více akcentujeme vztahovou linku, bude přitahovat diváky k obrazovkám,“ říká Vladimír Pořízek, provozní ředitel skupiny Prima.

Především ženské publikum pak samozřejmě nebude ochuzené o seriál Slunečná, který odstartuje 25. srpna. Tentokrát i s novými tvářemi.

Intimní scéna Gránského a Pagáčové v dnešním Modrém kódu: Přepsala ji korona!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.