ABBA přilákala hvězdy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ABBA přilákala hvězdy!

Vtipná mozaika legendárních písniček skupiny ABBA zazněla převážně v podání tří ústředních hrdinek muzikálu a jejich partnerů.
Vtipná mozaika legendárních písniček skupiny ABBA zazněla převážně v podání tří ústředních hrdinek muzikálu a jejich partnerů. (ČTK)

PRAHA – Pražská premiéra jednoho z nejúspěšnějších světových muzikálů Mamma Mia, který je inspirován písněmi švédské skupiny ABBA, přilákala řadu osobností českého showbyznysu!

Pražská premiéra jednoho z nejúspěšnějších světových muzikálů Mamma Mia, který je inspirován písněmi švédské skupiny ABBA, přilákala řadu osobností českého showbyznysu! Dorazil třeba režisér Jiří Adamec s manželkou Janou, partnerská dvojice Aleš Cibulka s Michalem Jagelkou nebo bavič Láďa Hron!

„Bylo to naprosto dokonalé. Kromě toho, že to připomnělo všechny ty geniální písničky, tak to mělo i velmi vtipný děj. Pro mě to byl skoro až happening, když lidé ke konci vstávali ze sedadel a zpívali se zpěváky,“ řekl deníku Aha! Hron. „Úžasné to bylo i v tom, že se téměř vůbec nemusely měnit texty těch slavných písní. Byly prostě správně poskládané tak, aby posouvaly děj dopředu. Ten příběh už vlastně napsala ABBA před lety a teď vyplul na povrch,“ dodává Hron.

Muzikál, pojednávající o svatebních přípravách řecké dívky, která pátrá po svém otci, pobude v Praze v rámci světového turné až do 18. října a v Sazka Areně se odehraje celkem osm představení. V současné době se připravuje i jeho filmová verze s Maryl Streep a Piercem Brosnanem v hlavních rolích.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.