Michal Pavlíček: Dělám to psychedelicky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal Pavlíček: Dělám to psychedelicky!

Michal Pavlíček (uprostřed) natočil nové cédéčko se zpěvačkou Monikou Načevou a DJ Fivem.
Michal Pavlíček (uprostřed) natočil nové cédéčko se zpěvačkou Monikou Načevou a DJ Fivem. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Kytarový mág Michal Pavlíček (51) má na svém kontě další cédéčko! Na albu Mami, které vychází v edici týdeníku Respekt, navíc muzikant spojil své síly se zpěvačkou Monikou Načevou a DJ Fivem, se kterými objížděl i letošní letní festivaly.

Kytarový mág Michal Pavlíček (51) má na svém kontě další cédéčko! Na albu Mami, které vychází v edici týdeníku Respekt, navíc muzikant spojil své síly se zpěvačkou Monikou Načevou a DJ Fivem, se kterými objížděl i letošní letní festivaly.

„Tohle cédéčko má základ v takovém psychedelickém pozadí a silných textech,“ prohlásil Pavlíček, který plánuje na začátku zimy vyjet opět na turné, přestože jeho podzimní šňůra koncertů ještě zdaleka neskončila. „Je škoda, že velká kamenná vydavatelství nechtěla tohle cédéčko vydat, ale my jsme s edicí Respektu stejně spokojeni!“ tvrdil Pavlíček.

12.10.2007

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.