Nahrávka usvědčuje Deppa z násilí: Hlavička do čela! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nahrávka usvědčuje Deppa z násilí: Hlavička do čela!

Amber a Johnny v dobách, kdy jim to ještě klapalo.
Amber a Johnny v dobách, kdy jim to ještě klapalo. (Foto Profimedia.cz)

Konečně kápl božskou! Ačkoli to celou dobu popíral, hollywoodský herec Johnny Depp (57) nakonec u soudu v Londýně přiznal, že zaútočil na nyní již bývalou manželku Amber Heardovou (34). Dal jí hlavičku mezi oči, vyplynulo z nahrávky.

Soud projednává Deppovu žalobu na britský deník The Sun kvůli článku, který ho označil za manželského násilníka. Článek vycházel právě z obvinění, která v souvislosti s Deppem vznesla herečka Amber. Depp tři dny v kuse popíral, že by ji kdy napadl, ale zlom nastal, když právníci pustili u soudu nahrávku, na které byl herec slyšet, jak říká: „Trefil jsem tě hlavičkou do zatraceného čela, to ti nemohlo zlomit nos!“ Depp po vyslechnutí záznamu uvedl, že to nebyla úmyslná hlavička. Prý se Amber, kterou během hádky v jejich bytě v Los Angeles popadl amok, jen snažil zachytit ruce, aby ho dále nemohla ohrožovat. Právník deníku The Sun Sasha Wass se pak Deppa zeptal, jestli si uvědomuje, jak je velice důležité, že vůbec poprvé oficiálně přiznal použití násilí vůči Amber. A herec se sklopenou hlavou přiznal: „Ano, je to důležité.“

Podpoří ho Vanessa a Winona?

Proces, kvůli pandemii přeložený z března, má trvat tři týdny a jako svědci v něm prostřednictvím videopřenosu mají vystoupit i dvě bývalé Deppovy partnerky Vanessa Paradisová, která s ním žila 14 let, a Winona Ryder, která s ním měla vztah asi čtyři roky. Obě již dříve Deppa podpořily a uvedly, že k nim se herec násilnicky nikdy nechoval.

Trailer na film Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.