Pirát zakotvil v Česku! Johnny Depp je ve Varech | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pirát zakotvil v Česku! Johnny Depp je ve Varech

Johnny Depp přiletěl do Karlových Varů
Johnny Depp přiletěl do Karlových Varů (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Karlovarský filmový festival přivítal další hollywoodské eso. Ve čtvrtek chvíli před 23. hodinou na pražském letišti přistál herec Johnny Depp (58).

Zatímco v Americe má teď vzhledem k okolnostem týkajících se jeho rozvodových tahanic s Amber Heardovou (35) utrum, v Evropě ho stále vítají s otevřenou náručí. Kromě početného davu fanoušků, kteří dávali najevo, že za ním v těžkých časech stojí, přivítal herce i samotný prezident festivalu Jiří Bartoška (74). Z letiště zamířili okamžitě do karlovarského hotelu Pupp.

I před hotelem na něj netrpělivě vyčkávali fanoušci se snahou dostat autogram či se s hercem vyfotit, to však bodyguardi nedovolili. Gesta, která vysílal směrem k fanouškům, však napovídala, že herec své příznivce rád vidí a čas si na ně udělá v denních hodinách.

Michael Caine o svých dvou Oscarech a rytířském titulu

Video se připravuje ...

Na rozdíl od britského herce Michaela Caina (88), jenž ve Varech převzal Křišťálový globus za mimořádný umělecký přínos světové kinematografii, zde bude Depp ve funkci herce a producenta. Představí rovnou dva snímky. Irsko-britský dokument Hrnec zlaťáku: Pár drinků s Shanem MacGowanem, v němž ztvární sám sebe, a drama Minamata, kde se blýskne jako novinář, jak napsal deník Blesk.

Herec má za sebou řadu rolí v úspěšných filmech. Vedle oblíbené série Piráti z Karibiku si zahrál i v romantickém snímku Čokoláda, hororové Ospalé díře či kouzelné Alence v Říši divů. Herec je v těchto rolích nezapomenutelný, a to nejen díky talentu, ale i díky extravagantním kostýmům, v nichž své postavy ztvární. Česko naposledy navštívil v roce 2018 v rámci koncertu kapely Hollywood Vampires, kde vystupuje spolu s Alice Cooperem (73) a Joem Perrym (70).

Běh výčepních Pilsner Urquell po karlovarské kolonádě 2021

Video se připravuje ...

Kvůli nechvalně známým sporům s manželkou Amber Heardovou (35) byl herec označen za násilníka. Toto nařknutí odmítá a nyní se pokouší očistit své jméno. Naneštěstí již stihl vzhledem k okolnostem ztratit pár významných rolí. Jednou z nich byla i postava Grindewalda v sérii z kouzelnického světa Fantastická zvířata.  



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.