Jennifer Aniston: Terorizuje Pitta po telefonu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Jennifer Aniston: Terorizuje Pitta po telefonu!

Jennifer Aniston na Brada stále nezapomněla.
Jennifer Aniston na Brada stále nezapomněla.

LOS ANGELES – Ani po tak dlouhé době se americká herečka Jennifer Aniston (37) stále nedokázala vyrovnat s rozvodem s Bradem Pittem (42). Podle časopisu Star ho doslova »terorizuje« častými a.

Ani po tak dlouhé době se americká herečka Jennifer Aniston (37) stále nedokázala vyrovnat s rozvodem s Bradem Pittem (42). Podle časopisu Star ho doslova »terorizuje« častými a dlouhými telefonáty. Záminkou je hlavní role ve filmu »Senátorova žena«, kterou s Bradem potřebuje vždy velice naléhavě probrat.
Z častých telefonátů mezi Jennifer a Pittem tečou nervy i oběma jejich partnerům – Angelině Jolie a Vincentu Vaughnovi. „Ten telefonní teror už mi leze pěkně na nervy! Už by se měla konečně smířit s tím, že ji Brad nemiluje,“ řekla nedávno Angelina Jolie, která nyní s Bradem čeká dítě. Partner Jennifer jí zase hrozí rozchodem, pokud s telefonáty ihned nepřestane.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.