Filip Renč: Rande s milenkou? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Filip Renč: Rande s milenkou?

Začalo to něžnými dotyky a šeptáním do ouška.
Začalo to něžnými dotyky a šeptáním do ouška. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Tajné rande s milenkou? S tím se už rozhodně neobtěžuje režisér Filip Renč (42), který v úterý na luxusní párty Dieselu v Barrandovských ateliérech šeptal něžná slůvka do ouška neznámé brunetce. Asi zapomněl, že má doma blondýnu!

A nešlo o tanečnici Divadla Hybernia Janu Burkiewiczovou, se kterou byl před několika dny spatřen v objetí v centru Prahy. Všude samé brunety a blonďatá přítelkyně přezdívaná Jerry je zřejmě z kola venku!

Režisér Filip Renč není rozhodně žádný troškař. Jeho náručí na představení nového parfému Dieselu na Barrandově prošlo hned několik tmavovlasých krásek. Jedné se však věnoval víc než by se hodilo. Neznámá bruneta se totiž v úterý večer dočkala nejen šeptání něžných slůvek do ucha, objímání, polibků, ale i odjezdu domů s režisérem Renčem. Vztah Filipa s jeho krásnou přítelkyní – produkční Jarmilou Tabáčkovou alias Jerry zřejmě prochází krizí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.