Trable zamilovaného Plekance! Terčem posměšků kvůli Šafářové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Trable zamilovaného Plekance! Terčem posměšků kvůli Šafářové?

Hokejista Tomáš Plekanec se svou milovanou Lucií Šafářovou
Hokejista Tomáš Plekanec se svou milovanou Lucií Šafářovou (Instagram)

Fešák Tomáš Plekanec (37) je známý tím, že toho moc nenamluví. Patří mezi typické muži, za které mluví činy a také mezi muže, kteří si rádi střeží soukromí. Od té doby, co je s Lucií Šafářové se v jeho životě mnoho věc změnilo a kvůli bývalé tenistce schytal Plekanec pořádný výsměch od jeho spoluhráčů. Proč?

Tomáš je takový tichošlápek, který se nerad svěřuje a je rád sám, nebo spíše se svojí rodinou. Jeho partnerka Lucie Šafářová (33) už tak nesdílná není. Bývalá tenistka naopak ráda mnoho věcí z jejich domácnosti sdílí na sociální síti a fanoušci tak často mohou nahlédnout do soukromí nové rodiny slavného hokejisty. Kvůli Šafářové se podle informací Plekancovi už několikrát vysmála celá kabina.

„Občas se mu směje celá kabina, protože on moc nemluví, moc toho o sobě neřekne, ale zato Instagram jeho partnerky o něm mnohé vypoví,“ pověděl zdroj expres.cz. Jak je vidět, hokejista raději snáší smích od kolegů a přátel než aby Šafářové nařídil to, aby se na sociálních sítích trochu mírnila.

Rozvod Plekance a Vondráčkové je u konce. Rozdělí si miliony? A Uhlíř musel do Bohnic

Video se připravuje ...

Šafářová nosí prstýnek, Plekanec taktně mlží. Bude svatba? A Preiss o děsivých zážitcích na detoxu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
pomahatachranit
14. 12. 2020 • 10:04

Ted mu v kabine pousteji ty blbosti, co neumelym hlaskem vypravi na sitich Safarova)), a ze to jsou neuveritelny blbosti, o tom, co pise, ani nemluve, sama hrubka, chudak holka.Hloupa jak tago, ale jeste az tak, ze tom sama nevi, to je teprve sranda!

herecka
6. 7. 2020 • 10:18

Nikdo jim to tolik zdůrazňované štěstí, které nám nejméně jednou týdně sdělují nebere ani nezávidí. Jen už je toho trošku moc. Chápu, že Šafi klesla natolik jen proto, aby dráždila Vondráčkovou. Ale kdyby bylo jejich štěstí tak opravdové, žili by si spokojeně v ústranní a neměli by potřebu nejstále krmit bulvár a sociální sítě svými fotkam, naopak by si svoje soukromí chránili . Je to směšné.Z málomluvného hokejky se stal obyčejný podpantoflák.

picoda
4. 7. 2020 • 18:38

fany22

lekno
4. 7. 2020 • 15:00

No tak si z neho asi robia trocha srandu, keď je zamilovaný. To je bežné v parte medzi chlapmi.. Koho si majú doberať, nejakého stvrdnutého týpka s chovaním Terminátora 1 ? Posmešky by ich rýchlo prešli.. Samozrejme, že to schytá práve ten, ktorý je momentálne plný nežných citov a je z neho preto vhodná obeť na ich srandičky.. Ale zato "poslušný pejsek" Pleky nie je a myslím, že nikdy ani nebude. Zdanie klame. On si zariadi, čo chce - v kľude..

fany22
4. 7. 2020 • 13:33

Borka30- tuhle hlubokou myšlenku o poslouchání opakujete všude dokola. Nedošlo vám, že ji má docela obyčejně rád? A že je s ní šťastný? Jaké poslouchání? A mimochodem - Vondráčková bydlela v jeho domě osm let. A o nějakém poslouchání nebylo ani řeči. Takže logika, jak jinak, opět chybí.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.