Juraj Kukura: Obchod života! Bohatší o 30 milionů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Juraj Kukura: Obchod života! Bohatší o 30 milionů

Juraj Kukura
Juraj Kukura (Martin Hykl)

Kdo si počká, ten se dočká! Dlouhých deset let Juraj Kukura (73) nabízel k prodeji svou luxusní vilu v Bratislavě. A čekání se vyplatilo. Konečně se našel kupec, který za ní neváhal vysolit více než 32 milionů korun!

Obří vila, v níž jsou hned tři byty, se nachází v jedné z nejlukrativnějších částí slovenské metropole – pod Slavínem nedaleko Bratislavského hradu. Realitní kancelář ji po celou dobu nabízela za 1,2 milionu eur, což je v přepočtu k aktuálnímu kurzu 32 148 000 Kč.

Charismatický slovenský herec, známý u nás jako zámecký pán z filmového Trháku, nehodlal za celých deset let slevit. Až nyní se zadařilo. „Juraj dům konečně prodal. Sice nedostal úplně plnou částku, ale sleva pro nového kupce byla minimální,“ prozradil Novému Času Kukurův kamarád.

Výhled na město

Nový majitel získal za astronomickou sumu budovu, která má užitnou plocha neskutečných 340 metrů čtverečních rozloženou do tří pater a rozdělenou na tři samostatné bytové jednotky s vlastním vchodem. Vila je po částečné rekonstrukci a jeden z bytů se pyšní i luxusem v podobě finské sauny. Z domu obklopeného zahradou s ovocnými stromy je krásný výhled na celou Bratislavu. Přestože by se mohlo zdát, že se Kukura chystá opustit Slovensko, není tomu tak. V Bratislavě stále šéfuje úspěšnému Divadlu Aréna. Prodejem vily mu jen přibylo na bankovním účtě dalších »pár drobných« na důchod.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.