Czadernová po sesypání v TV: Vzkaz divákům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Czadernová po sesypání v TV: Vzkaz divákům!

Renata Czadernová
Renata Czadernová  (TN.cz)

Poté, co se rozplakala v přímém přenosu, se moderátorka Poledních Televizních novin Renáta Czadernová (35) dočkala velké podpory ze strany diváků.

Na sociálních sítích se objevila řada komentářů od lidí, které také zasáhl drastický příběh dvouletého Marečka, jehož utýral otčím obzvlášť drastickým způsobem. A všichni obdivovali moderátorku, že vůbec dokázala uvést následující reportáž týkající se slovenské prezidentky Zuzany Čaputové (47) – byť s chvějícím se hlasem a pokradmu otíranými slzičkami... „Chtěla bych vám aspoň touto cestou strašně moc poděkovat za vaši podporu. Já jsem si na Facebooku TN.cz pročítala všechny vaše komentáře a nesmírně mě potěšily. Jsem moc ráda, že je nás tolik, kterým není jedno, co se Marečkovi stalo. Děkuju,“ vzkazuje moderátorka a maminka dvou holčiček Karolíny (3) a Adélky (1) v krátkém videu na zmíněných stránkách.

Na video s Czadernovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...

Rozhovor s Czadernovou najdete zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.