Pizingerová (48): Unikátní vzpomínka na poslední těhotenství | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Pizingerová (48): Unikátní vzpomínka na poslední těhotenství

Vdova po Karlu Svobodovi Vendula
Vdova po Karlu Svobodovi Vendula (Daniel Černovský)

Je zřejmě nejsledovanější nastávající maminkou v Česku. Dva roky před padesátkou Vendula Pizingerová nosí pod srdcem třetí dítě. Když čekala syna Jakuba (15), nechala se pro magazín nafotit s nahým bříškem. Udělá to i teď?

Pět let po smrti první dcery Klárky (†4), která podlehla leukemii, Vendula otěhotněla podruhé. S prvním manželem, hudebním skladatelem Karlem Svobodou (†68), se v roce 2005 dočkali syna Jakuba. A právě když Kubu čekala, kývla na nabídku časopisu Maminka a nechala se nafotit s vystrčeným nahým bříškem.

„Jsem nevěděla, že mám u tebe archiv, se musím smát. To je šestnáct let zpátky,“ okomentovala Vendula titulní stranu, kde má vyhrnuté tričko. Fotku jí totiž poslala dcera herečky Evy Holubové (61) Karolína. A přesně dvacet let po smrti Klárky je prezidentka nadačního fondu Kapka naděje opět těhotná. Třetí miminko čeká s třetím manželem Josefem Pizingerem (32). „Jsme oba s Pepou hrozně šťastní a přejeme si hlavně to, aby bylo miminko v pořádku,“ svěřila deníku Aha! nastávající maminka, která je nyní v šestém měsíci. Jestli to bude holka, nebo kluk, ještě neprozradila.

Bez urážky Zuzany Bubílkové: Těhotná Pizingerová, výročí Bartošové a další ťafky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.