Tohle že Dominice řekla Ivana? Drsná slova o ponižování! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tohle že Dominice řekla Ivana? Drsná slova o ponižování!

Ivana Gottová a Dominika Gottová
Ivana Gottová a Dominika Gottová (Archiv Blesku/Facebook: Karel Gott)

Že k sobě dvakrát pozitivní emoce necítí, je asi jasné. O tom, co mezi sebou Dominika (46) a Ivana (44) mají, promluvila podle webu stars24.cz nedávno nejstarší Gottova dcera pro slovenský portál pluska.sk.

Dominika údajně nemůže úplně zapomenout, jak se k ní manželka jejího táty chovala po příletu z Finska, kdy se zúčastnila posledních narozenin otce. Telefonovala mi, že jsem tlustá, že mi léky zpomalily rekace a že pokaždé, když se mnou otec mluví, přitíží se mu,“ cituje server její slova.

Video se připravuje ...

To ale prý nebylo vše. „Ponižovala mě, i když mi bylo nejhůř. Otcovi vzala mobil z ruky, když se mnou telefonoval a začala na mě křičet, že ho ničím. Povídala, že jsem lidská troska a rodině dělám ostudu,“ nechala se slyšet Mistrova nejstarší dcera.

Zmíněný web ale rovněž cituje slova Dominiky Gottové o tom, že by přes veškerá příkoří „vztahy s Ivanou ráda napravila“. To ale, jak se zatím zdá, zůstává jen v seznamu zbožných přání.

Dominika Gottová promluvila ve speciálu: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu:

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
stekavka
18. 7. 2020 • 12:01

Sestra,vy jste neskutečná kráva,co si tím pomlouváním dokazujete?Asi to,že jste stejná jako ta dvě vyžírky.Jinak psychiatrie má ještě volno.

Wells
19. 6. 2020 • 03:22

Gott se jednou otřel o Zacpalovou a ještě i po jeho smrti ho stojí peníze kdy ji Ivana, a že já Ivanu nemusím, ji připlácí 5,000 Kč na nadstardantní bydlení. O to už by se měla starat Dominika. Asi si myslela že bude po svém druhém tátovi dědit, když se k němu tak hlásila. Může za něj zaplatit ty dluhy.

janapi
18. 6. 2020 • 23:22

Dle mého Ivana jí říkala pravdu, Dominika dostala od táty dost vysokou částku financí (které on skutečně vydělal a nikoliv někde nevy­žebra­l)..­.teprve cca za 2 roky D.G byla schopna tátovi oznámit, že je již více jak 15 let vdaná! Nu a když ve Finsku jí navštívila mladší sestra Charlottka...tak ta není slepá a viděla jak asi tato rodinka žije. Že vlastně peníze - co D.G. před pár lety dostala...vyletěly "komínem" zcela jistě Karel pochopil a to již na tom nebyl zdravotně dobře. Samozřejmě Ivana poznala-jak vždy po rozhovoru s nejstarší dcerou její manžel byl rozrušený-že mu to na klidu nepřidávalo. Nedivím se proto-že jí to řekla natvrdo-bez jakékoliv omáčky. Vždyť i na ty tátovi narozeniny museli Dominice poslat letenky, zajistit ubytování a ona neuměla ani zabučet!
Pro "sestra": Kdyby Karel věděl co zplodí-.tak by možná raději nějakou baletku překročil a zdaleka se jí vyhýbal. Za Ivanou naopak běhal....a s ní byl skutečně šťastný...tak již Ivanu přestaňte urážet! Ona měla třeba igelitku...ale jiní neměli ani to.....

-bello-
18. 6. 2020 • 21:16

Ewwa
ani "ň" na tom, co jsem řekla o Ivaně Gottové, Dominice Gottové a Gottovi nezměním.A nějaký fan klub Gotta je mi ukradený.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.