Bagárová poprvé o porodu: Proč mluví o zázraku? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Bagárová poprvé o porodu: Proč mluví o zázraku?

Monika Bagárová je pár dní po císařském řezu zase ve formě!
Monika Bagárová je pár dní po císařském řezu zase ve formě! (Instagram)

Zpěvačka a porodkyně letošní řady SuperStar Monika Bagárová (25) minulý týden přivedla na svět svoji první dceru, která dostala jméno Rumia. V tu chvíli ji zaplavila lavina gratulací, její profil na sociální síti i lavina lajků. Co ale prožívá po narození prvního potomka ona sama?

Zpěvačka Monika Bagárová o prvních okamžicích mateřství promluvila pro web eXtra.cz. „Malinká zrovna spinká. Je to nádhernej pocit a obdivuji všechny ženy, které ať už přirozený porod, nebo císař zvládly. Myslím, že jsme všechny bohyně,“ uvědomila si sílu zrození i ona.

„Je to celé zázrak a stále nemůžu ani uvěřit tomu, že mám u sebe zdravé krásné miminko. Strašně krásně se o nás starali v porodnici, skvělá byla i moje maminka, která tam se mnou byla celý pobyt a pomáhá mi i teď. Je to poklad. Mám skvělou mámu, doufám, že budu i já tak skvělá pro Ruminku,“ dojala se pro eXtra novopečená maminka.

Těhotná Bagárová: Tchyni ještě nezná, ukáže se jí až s miminem!

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.