Bagárová v zajetí děsu! Strach o pětiměsíční dceru | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Bagárová v zajetí děsu! Strach o pětiměsíční dceru

Spící Monika se spící Rumií
Spící Monika se spící Rumií (Instagram)

Potvrdilo se to, čeho se nejvíc bála. Monice Bagárové (26) nebylo poslední dny dobře. Teď už je jasné proč. Pozitivní test na covid-19 vyšel nejen jejímu zápasníkovi Makhmudu Muradovovi (30), ale i zpěvačce. A s největší pravděpodobností se nakazila i jejich pětiměsíční dcera Rumia.

Nejdřív to přikládala tomu, že musí v noci několikrát vstávat k malé Rumince a tělo si potřebuje jen odpočinout. Devastující únavu a silné bolesti hlavy ale způsobil covid. „Tak bohužel i já jsem pozitivní. Nemám žádný těžký průběh a díky bohu Ruminka sem tam jen zakašle, jinak se směje a je stále veselá,“ prozradila Monika. „Už nemám chuť ani čich. Jsme doma v karanténě a je nám smutno po tatínkovi, který je na tom stejně, ale bez příznaků ve Vegas. Věřím, že to vše zvládneme a bude nám všem zase fajn,“ dodala Bagárová.

Bagárová po porodu překvapila prarodiče! A pravda o stavu Jiřího Menzela

Video se připravuje ...

Partner Makhmud totiž před týdnem odletěl přes oceán na MMA zápas do Las Vegas, na který poslední měsíce tvrdě dřel. Zbytečně! „Bohužel vám musím říct špatnou zprávu. Můj zápas 31. října byl zrušen, měl jsem pozitivní test na covid-19,“ zveřejnil informaci. Zda se zápas přesune na pozdější termín, nebo po prodělání nemoci odletí rovnou do Česka, prozatím neví.

Jak funguje eRouška? Podívejte se na video: 

Kovy: Jsem pozitivní 

Problematikou koronaviru se na svých sociálních sítích zabýval i Karel Kovář (24) alias youtuber Kovy, který také tančil ve StarDance. Pro své sledující natočil video Druhá vlna, které má přes půl milionu zhlédnutí. Nyní sám přiznal, že i on onemocněl covidem. „Jsem pozitivní,“ svěřil se Kovy v diskuzním pořadu České televize s tím, že má lehčí průběh.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.