Nova rozzuřila diváky: Šokující rozhodnutí o show MasterChef! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nova rozzuřila diváky: Šokující rozhodnutí o show MasterChef!

MasterChef
MasterChef (TV Nova)

Tak tohle je pro diváky další ledová sprcha! Místo aby se během pár týdnů konečně dozvěděli jméno vítěze kuchařké show MasterChef Česko, porotci Jan Punčochář (40), Radek Kašpárek (38) i Přemek Forejt (33) se přes léto odmlčí! Nova jim totiž naordinovala pauzu.

Kdo půjde na balkon a kdo naopak vypadne, uvidí naposledy 10. června. Televize Nova oznámila, že vysílání kuchařské show po téhle epizodě přeruší, stejně jako další novácké seriály. A to ještě rozhodně nebude znám vítěz! Pokračovat se bude až na konci léta. „Jestli to myslíte vážně, přijdete o mnoho diváků!“ vzkázala produkci jedna z divaček. „To nemyslíte vážně, to je už hodně trapné, už se k tomu nevrátím!“ přidala se k ní další. Produkce se ale naštvanými hlasy diváků nenechává vykolejit a dál spoléhá na sledovanost.

Nova se hájí

„Máme radost, že diváci si z MasterChef Česko udělali oblíbenou tradici. Potvrzuje to nejen aktivita sociálních médií a na webu, ale především televizní sledovanost, která v cílové skupině 15 až 54 let tvoří share 36,57 procent . Abychom fanoušky přes léto neochudili, připravili jsme pro ně speciální online obsah,“ hájí se programová ředitelka TV Nova Alex Ruzek. Ani porotci Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář z toho asi nejsou příliš moudří.

Opět ve hře

Televize už si ale zavařila rozhodnutím vrátit do hry k plotnám tři odpadlíky – mamánka Pavla (36), nevýraznou Evu (30) a Chilli (28), která musela odevzdat zástěru před dvěma měsíci. Jméno vítěze se tak dál vzdaluje. „To snad není pravda!“ zlobí se fanoušek. Nova chce diváky dostat na svou stranu letními speciály s finalisty i porotci, kde budou dávat k dobru recepty, tipy a rady. Otázka je, jestli to bude stačit...

Návrat na obrazovky

Po letní pauze se MasterChef Česko vrátí se záchranářskou výzvou coby poctou jejich práci. Úplně poprvé kamera nahlédne i do kuchyně Jana Punčocháře, který ji propůjčí soutěžícím. Jejich úkolem bude uvařit oběd pro plnou restauraci.

Pája dostal během výzvy vynadáno hned dvakrát. Tým pod jeho vedením kančí výzvu nevyhrál

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
29. 5. 2020 • 23:30

Kolik těch rozzuřených diváků bylo? V každé TV jsou pořady, kde se předvádí s vařením každý, kdo má do pr..ele díru už přemnožené a navíc tam ani snad nejde o to vaření, ale o nechutné intriky a pomlouvání, hlavně když by někdo mohl být lepší! Právě zářný příklad je nejen „MasterChef”, ale i „Prostřeno”, kde někteří účastníci, přestože je vidět, že jim chutná, tak stejně to pomluví a dají málo bodů, jen aby vynikli oni! A co je to za pořad o vaření, když hlavní náplní je šmejdění a prolézání skříní a to nemluvím o rozeřvaným Vydrovi a Bouškové, někdy se to nedá poslouchat! Vůbec nic by se nestalo, kdyby se podobné pořady omezily!

defakto
29. 5. 2020 • 10:20

... celá tato soutěž je zvrácená , včetně porotců a moderátorů Punčocháře , Kašpárka , Forejta. Je to celé divadlo , ale nedá se na něj dívat !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.