Zamilovaná Čaputová: Podrobnosti ze soukromí nového partnera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Zamilovaná Čaputová: Podrobnosti ze soukromí nového partnera!

Zuzana Čaputová
Zuzana Čaputová (zuzanacaputova.sk)

Zhruba rok po rozchodu našla lásku. Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová (46) má nového přítele, je jím Juraj Rizman, známý aktivista a tvář slovenské pobočky Greenpeace. Čaputová s Rizmanem spolupracovala třináct let a byl jejím poradcem pro otázky životního prostředí a občanskou společnost.

Rizman je dlouholetým známým slovenské prezidentky. Po volbách se dokonce stal poradcem Čaputové v oblasti životního prostředí. Poté, co se začali stýkat, dal údajně aktivista výpověď. Nyní působí v kanceláři místopředsedy Národní rady Juraje Šeligy.

Čaputová je rozvedená, v roce 2018 ukončila manželství s Ivanem Čaputou. V prezidentské volbě ji podporoval básník a překladatel Petr Konečný, se kterým se rozešla v březnu loňského roku. „Možná jste si všimli, a i kdyby ne, raději vám to povíme upřímně. V posledním období nás není možné vídat spolu s partnerem Peterem. Nechceme, aby se o tom spekulovalo, ani vás nechceme obtěžovat společným vystupováním na veřejnosti. Raději budeme s Peterem upřímní a řekneme vám, že opravdu procházíme těžkým obdobím vyrovnávání se se situací, v níž jsme se ocitli,“ přiznala tehdy Čaputová dle Blesku.

Několik měsíců poté byla slovenská prezidentka sama, podle serveru Topky se ale už v lednu s Rizmanem vydali na společnou dovolenou do zahraničí.  „Ano, jsme spolu. Je to velmi osobní, a proto, jestli dovolíte, se k tomu nebudu více vyjadřovat,“ potvrdil už dříve dle Blesku Juraj. Známý aktivista má »na krku« také jeden rozvod. Z prvního vztahu má sedmiletého syna. Čaputová je matkou dvou dcer ve věku 19 a 16 let.

Čaputová si své soukromí střeží, její okolí také není příliš sdílné. O novém vztahu prezidentky více neprozradil ani kancelář hlavy státu. „Nenáleží mi to nijak komentovat. Všichni by měli respektovat soukromí paní prezidentky,“ reagoval dle Blesku mluvčí prezidentky Martin Strižinec. 

Zuzana Čaputová s rodinou u voleb 2020: Doprovodily jí dcery Lea a Emma.

Video se připravuje ...

Volby 2020: V říjnu proběhnou volby do zastupitelstev krajů a Senátu>>>



Přečtěte si
David Brotánek
19. 5. 2023 • 05:41

Dobry den,
Ti, kteří potřebují urgentní půjčku, máte nyní k dispozici velmi rychlou nabídku. Velmi bezpečná a velmi výhodná nabídka půjčky, bez jakéhokoli protokolu a bez starostí.

Nabídka, která začíná od (20.000 Kč - 90.000.000 Kč) se sazbou 2%. Splácení půjčky se provádí měsíčně a začíná třemi (03) měsíci po obdržení půjčky.

Půjčka vám bude poskytnuta bankovním převodem, vše za méně než 24 hodin, za velmi výhodných podmínek. Zde jsou naše kontakty: David­brota­nek460­@gma­il.com

kinki
28. 5. 2020 • 00:31

Konvalinka34,ak by si poriadne sledovala dianie na SK,tak by si vedela,že ten "priateľ" tesne po voľbách bol len narýchlo "vytvoreny" priatel,keď začínali novinári na ňu "útočiť",pod taktovkou Smeru,že je rozvedená. Ti nevedeli straviť,že nezvíťazil ich kandidát,ale malo známa zena.Ale žena žene nedopraje,však kolvalinka34? Tak Caputova ho predstavila ako svojho "frajera",ale v skutočnosti ani spolu nežili. Zdôvodnila to tým,že ten vzťah je ešte čerstvý. A pokiaľ ide o Rizmana,tak ten je rozvedený,a nič nemusela rozbíjať. Ale ako sa hovorí:Kto chce bit,palicu si nájde,však?!

kinki
28. 5. 2020 • 00:18

Bello,a ja brecim smiechy nad Cechmi,a najviac nad tebou. .Čo sa týka teba tá žlč tá priam zalieva. Pozor,aby si neskončila v nemocnici.A pokiaľ ide o spoločenský život.... Plniť médiá Slovákom a Patrasovou, a teraz pre zmenu Dominikou Gottovou...to je už fakt úroveň hodná inteligencie Čechov. Tých "inte­ligen­tných"­'vra­tane teba, v tých Čechách máte oveľa viac.

kinki
28. 5. 2020 • 00:11

Ale nooo,ž­enské­,neza­vidte. Hovorí sa síce,že nič tak nenaserie ženskú,ako keď tá druhá vyzerá lepšie,ako ona. A asi je to pravda,podľa reakcií žien.

AliAlice
27. 5. 2020 • 08:32

A ten nový přítel vypadá jako brácha toho ,,Vladka " s Vyvolených...až sem se lekla,že je to on...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.