Ostrá kritika kadeřníka Čaputové: Tohle si za rámeček nedá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ostrá kritika kadeřníka Čaputové: Tohle si za rámeček nedá!

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová  a Ján Molnár.
Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová a Ján Molnár. (Foto Aha! - Instagram.com)

Ján Molnár patří mezi kadeřníky k absolutní špičce. Nedá na něj dopustit Jasmina Alagičová, Ivana Gáboríková a dokonce ani prezidentka Zuzana Čaputová.  Avšak ne každá žena je s jeho prací spokojený, zejména ty, které nepatří do showbyznysu.

Slova chvály sklidil Molnár poté, co učesal Zuzanu Čaputovou na její návštěvu ve Francii. Účes během přijetí u Emmanuela Macron měla prezidentka podle slov kadeřníka >> ušitý na míru<<. Na jeho práci nedá dopustit ani Alagičová, které dle webu 1.pluska.sk pravidelně prodlužuje vlasy.  „On je moje vlasová čarodějka!“ napsala manželka rappera Rytmuse na adresu Molnára.

Nedávno kadeřníka chválila i těhotná Ivana Gáboríková. „Ján Molnár jednoduše ví! Já se jen posadím a všechno nechám na něm. A výsledek je vždy TOP,“ napsala nadšeně budoucí maminka.  Přestože se všichni ptali, jestli je to v jejím stavu bezpečné, kadeřník vysvětlil, že pokud se používají šetrné barvy, tak ano.

Pod fotkou Gáboríkové se během chvilky objevil velký počet negativních reakcích od žen, které s prací Molnára nejsou spokojené. „Když jsem byla u něj, použil chemický peeling na vlasy, který se má používat na pokožku. Po pár dnech jsem je měla tvrdé jako beton, " napsala dle 1.pluska.sk  nespokojená klientka. „Já jsem byla s kamarádkami u něj a bohužel ani jedna z nás to neměla hezké a ani dobré. Známe lepší salony a kadeřníka,“ napsala další z mnoha zklamaných klientek. 

Zuzana Čaputová na státní návštěvě na Hradě:



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.