Kostková křtila i s miminkem: Ormové vydávají největší hity | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kostková křtila i s miminkem: Ormové vydávají největší hity

Malého Toníka Terezy Kostkové křest alba pramálo zajímal.
Malého Toníka Terezy Kostkové křest alba pramálo zajímal. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Skladatelské duo bratří Ormů křtilo své nejnovější výběrové CD Best of ORM! To obsahuje třeba hity Karla Gotta Jako James Bond, Hádej od Heleny Vondráčkové či titulní skladbu z novácké Pojišťovny štěstí Den, kdy se vrátí láska k nám v podání Petra Koláře a Leony Machálkové.

Skladatelské duo bratří Ormů křtilo své nejnovější výběrové CD Best of ORM! To obsahuje třeba hity Karla Gotta Jako James Bond, Hádej od Heleny Vondráčkové či titulní skladbu z novácké Pojišťovny štěstí Den, kdy se vrátí láska k nám v podání Petra Koláře a Leony Machálkové.

Do pražského hotelu Paříž, kde se oslava konala, dorazili i třeba Jiřina Jirásková, režisér Pojišťovny Jiří Adamec či Tereza Kostková (31) se svým nedávno narozeným syna Toníkem, kterého má s režisérem Petrem Kracikem. Malý Tonda se ale po většinu času tulil k máminým prsům a křest nějaké »placky« ho pramálo zajímal.

To Leona Machálková byla štěstím bez sebe, že se na výběrové album dostala kromě její Slepé lásky i titulní skladba z Pojišťovny. „Pokaždé, když někam přijedu, tak ji musím okamžitě zazpívat. Mám tu písničku moc ráda, a když jsem dostala od Jiřího Adamce možnost ji nazpívat s Petrem, byla jsem nadšená,“ svěřila se Machálková, jejíž duet zazní v televizi i zítra večer, kdy na Nově startuje nová řada Pojišťovny štěstí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.