Tomáš Magnusek (35): Shodil půl metráku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Magnusek (35): Shodil půl metráku!

2019 Nikdo prý nebyl podle jeho slov tlustější než on.
2019 Nikdo prý nebyl podle jeho slov tlustější než on. (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, MAGNUSFILM s.r.o.)

Ztrácí se před očima! Od začátku roku je Tomáš Magnusek (35) o půl metráku lehčí. Z původních 170 kilogramů zhubl během čtyř měsíců na 120 kilo. Jak to režisér Bastardů dokázal? A proč teď musí pod kudlu?

Donedávna se o něm psalo jako o nejtěžším českém režisérovi. Tomáš si ale řekl dost! „Zjistil jsem, že neznám nikoho, kdo je tlustější než já. A rozhodl jsem se, že to tak nenechám a konečně se sebou něco udělám,“ řekl deníku Aha! Magnusek. Do shazování kil se pustil se stejnou vervou jako do natáčení filmů, které si sám nejen režíruje, ale také píše a produkuje.

„Hodinu denně věnuji intenzivní chůzi, hodinu plavání a hodinu sauně. A hlavně nežeru!“ prozradil tajemství svého hubnutí. Přestože už shodil půl metráku, ještě prý není u konce. Jeho metou je dostat se s váhou na stovku! Kromě výměny šatníku ho ale čeká i operace. „Když zhubnete takhle hodně, tak to nechá své stopy,“ přiznal Magnusek s tím, že mu budou muset chirurgicky odstranit kožní převisy. Ani to ho ale prý od hubnutí neodradí!

Zavře muzeum?
Jinak má ale starostí nad hlavu kvůli koronavirové pandemii „Ze dne na den jsme museli zavřít naši restauraci Viktorku v Babiččině údolí. A i když teď vydáváme jídlo přes okénko, moc nás to zatím nezachraňuje. Bojím se, abychom nemuseli zavřít už úplně. V ohrožení by tak bylo i naše unikátní a jediné Herecké muzeum, kde je spousta artefaktů od desítek herců nebo i zpěváků, i těch nežijících, včetně Standy Zindulky, Zity Kabátové a dalších,“ stýská si Magnusek. Za pár týdnů měl navíc začít natáčet film Stáří není pro sraby, kde si měl zahrát i Karel Gott (†80). „Doufám, že se nám to podaří nějak zvládnout, protože to vážně není legrace,“ říká režisér, který se zapojil i do kampaně Oživíme Česko!

Proč nepřišli na pohřeb Kostelky (†91) kolegové? Prozradil režisér Magnusek!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.