Magnusek (35): Neuvěřitelná proměna! ZHUBL 68 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Magnusek (35): Neuvěřitelná proměna! ZHUBL 68 kilo!

Tomáš Magnusek
Tomáš Magnusek (Foto Aha! – Karel Kopáč, Martin Hykl, MAGNUSFILM s.r.o.)

Obul se do toho opravdu zostra! Jak Aha! před časem informovalo, těžkotonážní režisér Tomáš Magnusek (35) šel do sebe a začal hubnout. Nestačilo mu, že shodil půl metráku. Dolů šlo ještě 18 kilo! A byla potřeba i kudla...

„Skoro sedmdesát kilo je pryč,“ chlubí se Magnusek, který ještě začátkem roku vážil 170 kg. Teď má jen 102!

Prsa jako Pamela

Neobešlo se to ale bez chirugického zásahu. „Podstoupil jsem zdravotní operace. Rozpouštěli mi i prsa, měl jsem je jak Pamela. Měl jsem i kýlu, která šla společně s přebývající kůží pryč. Jsem dva týdny po operaci, nemůžu nic, ale dělám všechno, protože jsem dement,“ prozradil s humorem sobě vlastním režisér Bastardů.

Bez lanovky

„Když mi bylo pětatřicet, tak jsem si řekl, že je čas to změnit. Dělal jsem si z toho srandu, ale byl jsem čím dál tím trapnější. Bral jsem to jednu dobu jako image, ale pak když s vámi chce dítě někam jít a vy mu nestíháte, když v zologický zahradě chcete jít na lanovku a nemůžete, když si nemůžete koupit ani zahradní traktůrek, tak se to pak tak nakupí, že si pak řeknete – kašlu na to a začnu něco dělat!“ říká Tomáš.

Neumí být hubený

Ale nic se nemá přehánět a režisér sám nechce být žádné tintítko. „Já asi neumím být úplně hubený,“ dodává Magnusek, který ví, že udržet si současnou váhu nebude žádná sranda. „Člověk se musí furt hlídat. Je to matematika, neustále počítáte kalorie!“

Režisér Tomáš Magnusek zhubl neuvěřitelných 70 kilo: Byl jsem trapný, tvrdí

Video se připravuje ...



Přečtěte si
libormer
29. 5. 2020 • 06:32

Udělá se bariatrická operace, při které se žaludek zmenší a člověk má pocit basycenosti mnohem dřív. Je to běžná operace, ke které se lidé přiznávají asi tak rádi jako k silikonovým párům. Tolik kilo se bez tohoto zákroku nedá shodit. Pochopitelně pak následuje další operace a odstranění přebytečné kůže. Pan režisér měl evidentně obě operace. Ale pozor, při slabé vůli se dá za čas opět tloustnout. Ono nejde tak o lanovku v zoo, ale s takovou vanou se nedá ani... chudák partnerka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.