Tak to je síla! Janeček o zákulisních hrátkách Mátlové a Soukupa | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Tak to je síla! Janeček o zákulisních hrátkách Mátlové a Soukupa

Soukupa k dceři nepustí! Producent Janeček poslal ostrý vzkaz expartnerce Mátlové
Soukupa k dceři nepustí! Producent Janeček poslal ostrý vzkaz expartnerce Mátlové (archiv)

První, kdo se k novému vztahu přiznal, byla Tereza Mátlová (45). Svému dosavadnímu životnímu partnerovi Františku Janečkovi (75) svěřila, že je zamilovaná na podnikatele Jaromíra Soukupa (51). Jenže co vyplavalo na povrch hned poté, vážně vyráží dech.

Ačkoliv vlivný hudební producent říká, že zhrzený určitě není, o své bývalé a jejímu novému „vyvolenému“ nemluví zrovna v lichotivých barvách. Terezu prý zabezpečil do budoucna, přepsal na ni nový dům v Dominikánské republice v ceně 45 milionů. A také ji daroval kromě jiného rodinné šperky, které kupoval jeho otec matce. „Dal jsem jí je s tím, že to jednou dá dceři a že se podělí i s mými dalšími dětmi. Na to nemusí být žádný papír, když člověk dostane takový slib,“ řekl webu eXtra producent.

Soud, který by mu teoreticky mohl pomoci získat tyto materiální věci zpět, ale prý rozhodně neplánuje. „Na to zapomeňte. Vždyť bych byl pro smích. Musím spoléhat na její charakter, který je teď ošálený pohlavním kontaktem. Mě hmotné statky zajímají okrajově. Když dám, tak se k tomu nevracím,“ uzavřel tuto kapitolu Janeček s dovětkem, že z Mátlové se stala silná kariéristka a že takovou ji vůbec neznal.

Co ho ale zarazilo o něco více, bylo falešné chování Soukupa, kterého považoval do doby, než vše jeho bývalá partnerka „provalila“, za kamaráda. „Zhruba před třemi týdny přišel ke mně do kanceláře, vyprávěl mi o svých potížích. Já ho litoval, dokonce jsem mu řekl, že kdybych mu mohl pomoci, tak to udělám. Jenže předtím se na Barrandově někomu pochlubil, namrskal si tam gatě a říkal, že jde ke mně a že mi to nandá. Já se to hned dozvěděl. Jenže se o tom přede mnou ani nezmínil. Když odcházel, tak mě ještě objímal, ale o Tereze vůbec nic neřekl. Jistě chápete, jak velké je to chucpe,“ okomentoval chování mediálního magnáta muzikálový producent.

Jednou věcí ho ale Soukup vytočil ještě víc. A sice tím, že se snaží vlichotit do přízně i jeho dceři Emily Ann (12). „Soukup má dům ve Strančicích, kde má i koně, tak to ubohý dítě lákají na ně. Do toho míchá svoje děti a představuje Terezu s Emilkou rodině. Přijde vám to normální u vztahu, který trvá několik týdnů?“ řekl naštvaně pro Blesk.cz. „Mně jde opravdu jen o to, abych ochránil svoje dítě. Žádný takový člověk mu nebude dělat náhradního tatínka,“ rozohnil se s tím, že je připravený jednat.

„Jediné bolavé místo pro mě je to, že si v době koronaviru bere moje dítě domů. Člověk, který se setkává se stovkami lidí? Tereza v téhle době chodí na návštěvy?“ doplnil pro eXtra.cz. „Je nesoudná a nezodpovědná a on taky. Řekl jsem jí, že ať si chodí třeba s čertem, ale ať do toho netahá dítě. Bohužel to nerespektuje,“ zkonstatoval smutnou realitu Janeček.

Na video s Františkem Janečkem se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
josefvyskoc
16. 4. 2020 • 06:33

jestli ji stoucha do analu, tak doufam ze se ta zenska pred tim aspon vyprazdni. uf .

-bello-
15. 4. 2020 • 23:49

Janeček byl pěkný hajzl.Drtil muzikanty na dřeň a ve svůj prospěch.Jestli jemu nejde o penízem tak už nikomu.Jde mu i o to, kdo se bude válet v tom baráku v Dominikánské republice, když ne on. Aby Mátlová ten tak daleký barák využila, musí mít dlouhé a časté volno v své umělecké kariéře, jinak co s barákem tak daleko !Soudím tedy, že s kariérou to tak žhavé není a má volno
V jednom má Janeček pravdu.Ta blbka, s kterou má dítě je neschopná matka.Holku nechá dělat co chce a sama honí vodu.Z holky bude parchant a Janeček ať se rozloučí s tím, že bude do výchovy zasahovat.

vemenozmojistary
15. 4. 2020 • 20:32

F. J. je vzdělaný, inteligentní a schopný. Soukup je slizký, primitivní tlučhuba. Toho vidět v TV, jak tam poskakuje jak debil a poslouchá sám sebe, je k zblití 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.