Splní Felix, co slíbil? Je to hrozné, zoufá si Dáda | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 29. dubna 2024

Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav

Splní Felix, co slíbil? Je to hrozné, zoufá si Dáda

Dáda zůstala ve vile sama.
Dáda zůstala ve vile sama. (Foto Aktu.cz, ara)

Žila tam s celou rodinou, teď Dagmar Patrasová (63) v třípatrové vile na Vinohradech osiřela. Felix (76) zůstal v době nouzového stavu s milenkou na chatě. Hvězda dětských srdcí tak zůstala na nemovitost, která si žádá okamžitou rekonstrukci, úplně sama.

Felix stav domu dlouho neřešil. Dlouho totiž prohlašoval: „Bydlím teď v paneláku a nemusím se o nic starat,“ jak zmiňuje web eXtra.cz. Před skoro dvěma lety prý nechal přestavět koupelnu, ale tím to také skončilo. Zásahů je třeba ve společné vile udělat ale o dost více!

To nakonec uznal i saxofonista. Ten své stále ještě manželce na rekonstrukci přikývl. „Přišel s tím Felix, kterému už taky začalo vadit, v jakém je stavu. Je potřeba rozsáhlá rekonstrukce, okopat základy a zajistit, aby se do domu nedostávala vlhkost, protože teď je to hrozné,“ prozradila Patrasová týdeníku Sedmička.

Ta měla přitom celkem optimistickou vizi, jak budou opravy probíhat. „Naštěstí mi s tím bude Felix pomáhat, a když budu mít koncerty pro děti, vezme to za mě. My se vždycky domluvíme, o to se vůbec nebojím. Stejně je každou volnou chvíli doma,“ dodala pro uvedený magazín. Jenže pak přišel koronavirus. A Felix se teď ve vile patrně dlouhou dobu neukáže. Snad se věci dají do pohybu, až konečně padne státem nařízená karanténa…

Co řekl Slováček o odchodu od Dády? Na video se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
14. 4. 2020 • 14:24

Dádo, buď ráda., že máš ještě vlhkej sklep 😁🤭 Co by za to jiný starý báby daly... 😉

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.