Sandy z Pomády hlásá: VEZMĚTE SI PŘÍKLAD Z ČESKA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sandy z Pomády hlásá: VEZMĚTE SI PŘÍKLAD Z ČESKA!

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John (profimedia)

Slavná herečka Olivia Newton-Johnová (71) je sice v posledním stadiu zákeřné rakoviny, ale stále zůstává aktivní a vyjadřuje se i k současné celosvětové krizi.

Pomáda nyní vyzvala na sociálních sítích fanoušky, aby se chránili rouškami. Sdílela selfie, na němž má na tváři podomácku vyrobenou roušku, a své příznivce vyzvala, aby následovali jejího příkladu – a také příkladu naší země, která se dokázala v dobách krize semknout a ve velkém začala vyrábět roušky nejenom pro své blízké, ale také pro nemocnice. „Tohle je pro nás všechny moc důležité vědět! Bylo nám řečeno, že nepotřebujeme roušky, protože je zoufale potřebují zdravotničtí pracovníci a pro širokou veřejnost už nezbývají!“ posteskla si hvězda. „Prosím, buďte kreativní a vytvořte si vlastní roušky – jako to udělali v České republice.“

MELANIA: ROUŠKY ANO! TRUMP: JE TO DOBROVOLNÉ!

První dáma Spojených států se se svým manželem, prezidentem Donaldem Trumpem (73), neshodne v otázce nošení roušek. Melania Trumpová (49) vyzvala Američany, aby brali karanténní opatření vážně, stejně jako nošení roušek. Trump se naopak nechal slyšet, že on roušku nosit nehodlá. Brání se tím, že je to dobrovolné.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.