Kateřina Hamrová: Válka o děti pokračuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kateřina Hamrová: Válka o děti pokračuje!

Kateřina Hamrová přispěchala do soudní síně na poslední chvíli.
Kateřina Hamrová přispěchala do soudní síně na poslední chvíli. (Aha! – Marek Pátek)

PRAHA – Ředitelka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová (40) stále bojuje u soudu s manželem Jiřím Pokorným o svěření svých dcer Anny Marie (7) a Marie Anny (8) do vlastní péče!

Ředitelka soutěže Miss Junior Kateřina Hamrová (40) stále bojuje u soudu s manželem Jiřím Pokorným o svěření svých dcer Anny Marie (7) a Marie Anny (8) do vlastní péče!

„Je mi líto, že se ta soudní tahanice protahuje, nejhorší to je právě pro ty děti,“ svěřila se Hamrová svému advokátovi, podle kterého je konec sporu v nedohlednu.

„Zatím se řeší, kdo dostane děti do péče s tím, že při minulém stání pan Pokorný navrhoval, aby byly holčičky svěřeny do péče paní Hamrové, nyní však otočil a chce je k sobě,“ řekl nám Hamrové právník Mikisek.

Když se však soud snažil najít nějaké východisko dohodou mezi manželi, právnička Pokorného rezolutně tvrdila, že o žádnou dohodu nemá zájem, protože by ji Hamrová stejně nerespektovala. „Celý ten spor se uzavře až minimálně za několik měsíců,“ dodal právník Hamrové. Její exmanžel Pokorný si prý navíc u soudu postěžoval, že nechce žádné zmínky o procesu v novinách.

„Ani mě nefoťte,“ spustil režisér a manažer Tomáše Savky na našeho fotoreportéra, kterého však oproti minulému stání již slovně nenapadl.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.