Otřesená královna: Hrozivá zpráva o princi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otřesená královna: Hrozivá zpráva o princi

Británii obletěla skandální zpráva.
Británii obletěla skandální zpráva. (archiv)

Doba koronaviru umí lidi na jednu stranu sblížit, na druhou se ale pořád najdou tací, kteří neváhají ukázat světu temnější stránku svého vlastního já. Své o tom ví i královská rodina. O víkendu se totiž sociálními sítěmi začala šířit tragická zpráva, že Prince Philipa (98), manžela britské panovnice, zabil koronavirus.

Stačilo ale, aby se zdrcení fanoušci začali pídit po oficiálním vyjádření Buckinghamského paláce. Když žádnou informaci o zdravotním stavu prince Philipa nenašli, dovtípili se, že to celé je „bouda“.

Hashtagy #royalfamily a #princephilip málem ovládly tabulku trendů, které už několik týdnů vévodí Covid-19 a koronavirus. Lidé ze všech koutů světa kondolovali královské rodině i samotné Alžbětě II. Naštěstí zbytečně. Dědeček Williama a Harryho totiž stále žije!

Britskému serveru Express to potvrdil editor deníku Telegraph Gareth Davies: „Zdroj blízký Buckinghamskému paláci mi řekl, že je princ v naprostém pořádku,“ a v tweetu doplnil, že nerozumí, jak v těchto těžkých časech může někdo šířit takovou nechutnou lež, jak zmiňuje web Blesk.cz.

Na trapas Donalda Trumpa, kterého se dopustil k samotné královně, se můžete podívat zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.