František Janeček (63), Tereza Mátlová (31): Čekají dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

František Janeček (63), Tereza Mátlová (31): Čekají dítě!

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA/PRAHA – Neskutečné zprávy přicházejí z okolí mileneckého páru František Janeček (63) – Tereza Mátlová (31)! Slavný producent s o třicet let mladší pěveckou divou očekávají brzké narození prvního potomka! Tereza už je dokonce v pátém měsíci těhotenství!


„Nejste první, kdo se mne na to ptá, ale já to skutečně nemám potvrzené. Pokusím se k tomu dostat komentář pana Janečka, ale je stále v Dominikánské republice a netuším, kdy jej seženu,“ nedokázal na otázku odpovědět přímo člověk Janečkovi pracovně nejbližší, Jaroslav Topercer z agentury GoJa. Potvrdit radostnou zprávu nedokázala ani Terezina sestra Kateřina Mátlová. „To se musíte zeptat jí,“ mlžila s tím, že nic neví. Že se myšlenkou na dítě Janeček vážně zaobírá, přitom on sám opakovaně potvrdil. „Až to na Terezu přijde a bude mluvit o dítěti, rozhodně nebudu proti,“ nechal se slyšet v létě.

Teď, když je Terezino těhotenství potrzené, tedy může Janeček konečně slavit. I přes velký věkový rozdíl se vytoužené dítě podařilo počít. Sám Janeček už má syna Filipa a dceru, Mátlová je těhotná poprvé. Pár tráví většinu roku v letním sídle v Dominikánské republice nebo na cestách po Americe. Na jedné z nich Janečka letos v květnu postihl infarkt, kvůli kterému přestal kouřit. Jeho další dítě tak bude vyrůstat ve zdravém prostředí.


Autor: (mac)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.