Nedvěd po operaci: Osamění a nulový spánek | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nedvěd po operaci: Osamění a nulový spánek

František Nedvěd
František Nedvěd (Blesk)

Dalo by se říct, že legendárního písničkáře, který roky tvořil neodmyslitelnou dvojici se svým bratrem Janem, odoperovali za pět minut dvanáct. Jak se mu po operaci srdce, kterou podstoupil v pražskému IKEMu, daří?

František Nedvěd musel podstoupit čtyřnásobný bypass pod vedením našeho věhlasného kardiologa Jana Pirka (71). Skutečně byl nejvyšší čas, protože jeho srdce prý už přestávala fungovat. Dnes se tak snaží zase postupně vracet do života. Jak se mu to daří? „Už druhej, třetí den mě nutili chodit, vstát a jít na toaletu. Myslím, že už od začátku jsem byl velmi statečnej,“ svěřil se TopStaru František Nedvěd.

Ale i tak někdy údajně přicházejí slabší chvilky. „Dneska poprvé na mě padla únava, jakou nepamatuju, protože jsem se už 14 dní pořádně nevyspal,“ přiznal zpěvák, který se nyní zotavuje v lázních v Poděbradech,“ jak píše Blesk.cz. Bohužel v rehabilitačním zařízení musí pobývat sám, protože manželka musela nakonec kvůli koronavirovému opatření zůstat doma. Proto se už muzikant nemůže dočkat, až mu ozdravná kúra skončí a až bude zase se svými blízkými.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.