Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Výměna manželek: Drsná hádka mezi náhradními manžely!

Hádka plná vulgarismů!
Hádka plná vulgarismů! (TV Nova)

V tomto díle uvidíme, zda zvládne temperamentní sestřička Petra rodinu se čtyřmi dětmi a tatínkem, který se doma moc nepřetrhne. A jestli se dokáže Věra bez vulgarit přizpůsobit jinému životnímu rytmu než na jaký je zvyklá.

V nové epizodě Výměny manželek poznáme rodinu z Kozárovic, Věru (35), Davida (40), Karolínu (13), Tondu (11), Davida (7) a Ondru (16 měsíců). Na druhé straně se seznámíme s Petrou (32), Petrem (41) a Míšou (4), kteří žijí v Kostelci nad Labem.

Rodinu z Kozárovic do Výměny manželek přihlásil David, a to pouze kvůli penězům. Potřebují totiž finance na rekonstrukci bytu. Partneři jsou spolu celých patnáct let a první dítě měli po necelém roce vztahu. Kvůli výchově čtyř dětí Věra nikdy nepracovala. Rodinu tak živil až do nedávna pouze David. Toho ale bohužel v práci ranila mrtvice a od té doby je v invalidním důchodu. Partneři se pod jednou střechou hodně hádají a v minulosti došlo i na fyzická napadání.

V druhé rodině se partneři znají už od dětství. Do pořadu se přihlásili, protože v současné době prochází velkou krizí. Petra tvrdí, že Petr je velmi šikovný ale zároveň i neuvěřitelně líný. Od Výměny tak čekají rozuzlení toho, jestli spolu zůstanou či nikoliv.

Pokud si ovšem Petra stěžovala na svého partnera, z Davida bude přímo šokovaná. S tím si těžce povahově nesedne. Petra nepochopí, v čem to její náhradní rodina žije, a proč David za celou dobu s bytem nic neudělal. Navíc jí vadí, že podle ní neustále ponižuje své děti a je velmi vulgární. Dokonce mezi nimi proběhne obrovská hádka, kde o sprostá slova rozhodně nebude nouze.

Na video mrkněte ZDE:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.